ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ερμής: «Συγχαίρουμε την ΚΟΠ…»

Ξεκάθαρος ο στόχος της πρωτιάς

Αφού έμαθαν τον επόμενο αντίπαλό τους στον Ερμή, τοποθετήθηκαν για τις εξελίξεις, συγχαίροντας την ΚΟΠ για τους χειρισμούς της.

Αναλυτικά:

«Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια για την αμερόληπτη στάση της Ομοσπονδίας μας σε όλους τους τομείς τις τελευταίες ημέρες. Η Αθλητική Δικαιοσύνη όπως και η Οργανωτική Επιτροπή έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι ξέρουν πολύ καλά πως να διαχειριστούν γεγονότα και να πάρουν αποφάσεις συμβάλλοντας από την πλευρά τους στην καλύτερη αξιοπιστία του ποδοσφαιρικού προϊόντος και της προόδου του σε όλους τους τομείς, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Ξεκινώντας τα play off ευχόμαστε στους παίκτες μας να δείξουν ακόμη μια φορά με τον τρόπο τους (όπως τόσες άλλες φορές φέτος) το ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Κατηγορία στις 4 γραμμές του γηπέδου(εκεί που παίζεται το άθλημα ποδόσφαιρο )και να πανηγυρίσουμε στο τέλος τον τίτλο του Πρωταθλητή στην Β Κατηγορία!!

Να ευχηθούμε ΕΠIΣΗΣ ολόψυχα στους συντοπίτες μας της Ομόνοιας Αραδίππου να πετύχουν τον στόχο τους στην φάση των play off (Όμιλος Standard)γιατί το Αραδιππιώτικο Ποδόσφαιρο έχει ανάγκη και τις δύο του ομάδες να είναι δυνατές και ανταγωνιστικές στις Υψηλές Κατηγορίες!!

Έρμης=ΜΙΑ ομάδα=ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X