ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ερμής: Παράταση και last chance για να αποφύγει λουκέτο

Μια τελευταία ευκαιρία για να βρεθούν οικονομικοί πόροι για τα άμεσα χρέη

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Παράταση και τελευταία ευκαιρία για να αποφύγει λουκέτο έβγαλε η χθεσινή Γενική Συνέλευση του Σωματείου του Ερμή. Τα χρέη της ομάδας είναι αρκετά με τα μέλη να αποφασίζουν πως θα πραγματοποιηθεί μια τελευταία προσπάθεια ώστε το ποδοσφαιρικό τμήμα του σωματείου να μείνει εν ζωή.

Επί της ουσίας η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου ήταν να δοθεί παράταση 20 ημερών, κατά την οποία άπαντες θα πρέπει να συνδράμουν ώστε η ομάδα να μαζέψει ένα σημαντικό ποσό που θα πάει στα άμεσα χρέη. Όπως σημειώσαμε και χθες οι οφειλές του Ερμή προσεγγίζουν το μισό εκατομμύριο, ωστόσο άμεση η ομάδα θα πρέπει να καταβάλει ένα σημαντικό κομμάτι των χρεών (περίπου τα μισά) ώστε να μπορέσει να συνεχίσει στην επόμενη μέρα.

Εάν μετά τις 20 μέρες δεν βρεθούν οι πόροι, τότε μοιραία η ομάδα θα οδηγηθεί σε νέα Γενική Συνέλευση του Σωματείου στην οποία δεν θα υπάρχουν πολλές επιλογές, με το λουκέτο να είναι το πιθανότερο σενάριο.

Πάντως από πλευράς των μελών θα πράξουν ότι καλύτερο μπορούν ώστε να εξασφαλίσουν τα χρήματα που χρειάζεται η ομάδα για να επιβιώσει, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η οποιαδήποτε ένδειξη αν αυτό θα γίνει κατορθωτό ή όχι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση