ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ερμής: «Μπηχτές» για επενδυτές και «δάνεια από τοκογλύφους»

Ανακοίνωση σε έντονο ύφος από τη διοίκηση της αραδιππιώτικης ομάδας

24sports team

info@24sports.com.cy

Η διοίκηση του Ερμή εξέδωσε ανακοίνωση σε έντονο ύφος και «εξαπολύει πυρά» για όλα όσα αφορούν σε αθλιότητες του κυπριακού ποδοσφαίρου, αφήνοντας παράλληλα και αιχμές για συγκεκριμένη μεγάλη ομάδα, αλλά και συλλόγους που έχουν Ρώσους επενδυτές.

Για να μπορούν οι αναγνώστες να μπουν στο… νόημα της ανακοίνωσης, έγινε σημαντική επιμέλεια για να μπορεί να διαβαστεί καθαρά, αφού σε θέμα σύνταξης και λανθασμένης χρήσης των σημείων στίξης, δεν ήταν κατορθωτό να γίνει αυτό στον απόλυτο βαθμό.

Αναλυτικά:

«Επισημάνσεις:

Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που θα ασχοληθούμε με κάποιους:

Είναι η εύκολη λύση και βολεύει όλους (ιδίως τον τελευταίο καιρό) να λένε και να γράφουν για τον Ερμή και τον πρόεδρο του, έτσι διορθώνονται όλα τα κακώς κείμενα στο κυπριακό ποδόσφαιρο!

Καλό θα ήταν πριν γράφουν ή να λένε κάτι... να θυμηθούν και να σκεφθούν καλά τι πρόσφερε η οικογένεια Φανιέρου αυτά τα 12 χρονιά στον Ερμή!

Οικογένεια που στήριξε και στηρίζει ομάδα του χωριού της με πράξεις και με σοβαρά χρηματικά ποσά και όχι με λόγια ή με δάνεια... από δυτικοευρωπαίους τοκογλύφους ή με χρήματα ανατολικοευρωπαίων επενδυτών αμφίβολης πρόθεσης και αμφίβολου μελλοντικού πλάνου στα σωματεία που ασχολούνται.

Πριν με τα λεγόμενα τους η τα γραφόμενα τους “επικρίνουν” τον Ερμή και τον πρόεδρο του μηδενίζοντας τα πάντα καλό είναι να θυμούνται ότι η οικογένεια Φανιέρου πήγε ομάδα χωριού 20 χιλιάδων κάτοικων το 2014 στο Europa League!

O Ερμής και ο πρόεδρός του έκαναν τα λάθη τους τα τελευταία δύο χρόνια (γιατί κανείς δεν είναι αλάνθαστός) και φέτος πλήρωσε τα λάθη του με την μη άνοδο της ομάδα στην 1η κατηγορία...

Ο Ερμής και ο πρόεδρος του ξέρουν από εδώ και πέρα τι πρέπει να κάνουν και τα πράγματα είναι απλά (προς απογοήτευση κάποιων) όσον αφορά στον Ερμή για την επόμενη μέρα = αυτοκριτική, ανασύνταξη, αναδιοργάνωση και κοιτάμε μόνο μπροστά! Και το κυριότερο = οικογένεια Φανιέρου = Ερμής, Ερμής = οικογένεια Φανιέρου!

Κάποιοι ας αφήσουν “την καραμέλα” τι έκανε και τι θα κάνει ο Ερμής.

Ας αφήσουν ήσυχο τον Ερμή και τον πρόεδρο του και ας κοιτάξουν και λίγο κάτι κωμικοτραγικά γεγονότα που συμβαίνουν κατά Λευκωσία μεριά που είναι έτοιμα να βγουν τα “μαχαίρια” μεταξύ πρώην κολλητών και φίλων, που πάνε που φυσάει ο άνεμος.

Ας κοιτάξουν ποιοι και πως αποφασίζουν μέσω πολιτικών γραφείων να παίρνουν προπονητές σκουριασμένους στα ράφια που πάνε γαλακτομπούρεκα deliver, σε πόρτες για να τους πάρουν για δουλειά, ηρωικά σωματεία που το παίζουν τίμια, αλλά έδωσαν φέτος διάφορα “φιλικά” ματς στην κυπριακή ύπαιθρο, διαιτητές, άβουλα ανθρωπάκια επιρρεπή στα συνεχόμενα λάθη, κλπ, κλπ.

Εάν τελικά το πρόβλημα του κυπριακού ποδοσφαίρου ήταν οι 5 προπονητές που άλλαξε ο Ερμής (για διάφορους λόγους) και τι θα κάνει από εδώ και πέρα ο Ερμής, τότε μπράβο σας... Είστε έξυπνοι, βρήκατε τη λύση!

Λυπούμαστε... αλλά ο πρόεδρος είναι εδώ, ο Ερμής είναι εδώ και θα προχωρήσουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ