ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ερμής: Έπαιξαν και άρεσαν οι Ξενοφώντος και Ελ Κέμπε (pics)

Αγωνίστηκαν για ένα 45λεπτο οι νεαροί

Έκαναν ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ερμή Γιώργος Ξενοφώντος και Τάχα Ελ Κέμπε το προηγούμενο Σάββατο (14/8).

Οι δυο ταλαντούχοι νεαροί του Ερμή πήραν χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο από τον Νίκο Παναγιώτου και άρεσαν.

Η πολύ καλή χρονιά που έκαναν πέρσι και σε συνδυασμό με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα των μικρών του Ερμή ανάγκασαν τους ιθύνοντες της Αραδιπιώτικης ομάδας να κοιτάξουν για λύσεις από την δεύτερη ομάδα.

Και απ’ ότι φαίνεται δεν έκαναν άσχημες επιλογές αφού στο φιλικό που έδωσαν το προηγούμενο απέναντι στην ΕΝΠ οι Ξενοφώντος και Ελ Κέμπε έδειξαν πως μπορούν να σταθούν αν μη τι άλλο καλά στο επίπεδο της Β’ κατηγορίας και έστειλαν τα δικά τους μηνύματα στον προπονητή της ομάδας τους.

Ο Γιώργος Ξενοφώντος αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας και πρόκειται ένα τεχνίτη αριστερό αμυντικό με όμορφα ανεβάσματα και καλή σέντρα. Από την άλλη ο Τάχα Ελ Κέμπε αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης με όπου με την ταχύτητα αλλά και την εκρηκτικότητα που τον διακατέχει να τον ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους.

Αν και δεν τα κατάφερε ο Ερμής αφού το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου έγινε 4-2 μετά και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή ας ελπίσουμε να δούμε ξανά τους δυο νεαρούς στην ενδεκάδα της ομάδας της Αραδίππου.

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X