ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έδωσε δυο δανεικούς ο Ερμής

Λύτρας και Μαντοβάνης πάνε για ευκαιρίες

Ενημέρωση από τον Ερμή για το δανεισμό δυο νεαρών ποδοσφαιριστών του, προκειμένου να πάρουν εμπειρίες.

Αναλυτικά:

«Λόγω του ότι η Ομάδα μας βρίσκεται σε συνθήκες ΑΜΕΣΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ ότι κάποιοι νεαροί μας παίκτες θα πρέπει να πάνε δανεικοί έως το τέλος της σαιζόν σε μικρότερες ομάδες για να πάρουν άμεσα αγωνιστικό χρόνο συμμετοχής. Έτσι με την επιστροφή τους στην Ομάδα μας μετά το τέλος της σαιζόν θα έρθουν με πιο πολλές αγωνιστικές παραστάσεις, πράγμα το οποίο θα τους βοηθήσει στην περαιτέρω ποδοσφαιρική τους εξέλιξη.

Στα πλαίσια αυτά δόθηκαν δανεικοί οι :

Χρήστος Μαντοβάνης (ΣΕ ΔΙΓΕΝΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ) και

Σάββας Λύτρας (ΣΕ Μ.Ε.Α.Π.).

Όπως αντιλαμβάνεστε( μετά από τα παραπάνω )Σχετικά με κάποια σημερινά δημοσιεύματα που γράφουν σε κάποιες ιστοσελίδες ότι ο ΣΑΒΒΑΣ ΛΥΤΡΑΣ είναι οριστικά παρελθόν και έφυγε από τον ΕΡΜΗ ,ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ.

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΆΠΟΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΊΗΣΗ ΕΙΔΗΣΗΣ ΓΎΡΩ ΑΠΌ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ),ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ , ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΎΝ ΜΑΖΊ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΥΧΟΝ <ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙΣ!> και λάθος πληροφορίες δημόσια.

Με την επικοινωνιακή μας πολιτική ΩΣ Σωματείο τους τελευταίους 6 μήνες ( με επίσημο website, με official linkedin page, με 2 επίσημες σελίδες facebook) έχουμε δείξει ότι είμαστε <ανοικτοί> επικοινωνιακά προς όλους και ότι πάντοτε για οτιδήποτε γύρω από την ομάδα μας ενημερώνουμε όλους άμεσα και υπεύθυνα.

Ευχαριστούμε

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ερμή Αραδίππου».

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση