ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
23° Λευκωσία,
18 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Φανιέρος: «Ας παίζουν οι μεγάλοι μόνοι τους και να παίρνουν τα λεφτά. Ας τις κάνουν 10 ομάδες αν θέλουν»

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος του Ερμή

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος του Ερμής Λούκας Φανιέρος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί της Καρμιώτισσας: «Παίζαμε με μια αδιάφορη Καρμιώτισσα που είχε νεαρούς. Εμείς έπρεπε να κάνουμε μια προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εθνικό. Οι τρεις βαθμοί ήταν το θέμα. Το παιχνίδι μας είναι με τον Εθνικό. Σε αυτό το παιχνίδι θα δείξει εάν θα μείνουμε ή αν θα φύγουμε».

Για την εξαιρετική σεζόν του Ρουσιά: «Είναι ένας παίκτης που έχει το γκολ όμως έχει τη βοήθεια από τους συμπαίκτες του για να τα πετυχαίνει όλα αυτά».

Για τον κανονισμό που υπάρχει σχετικά με τα συμβόλαια των παικτών που ανήκουν σε ομάδες που θα υποβιβαστούν: «Οι μεγάλοι νομίζουν ότι όλα είναι δικά τους. Περιμένουν να πέσουν ομάδες για να χαθούν τα δικαιώματα των παικτών τους. Αυτό το πράγμα δεν είναι σωστό, αυτό δεν το δέχομαι. Μπορεί κάποιοι παίκτες να είναι αδιάφοροι και για το δικό τους συμφέρον να ρίξουν τις ομάδες τους για να φύγουν. Είναι δίκαιο να χάσει τέσσερις παίκτες η ΕΝΠ γιατί θα πέσει κατηγορία; Οι ποδοσφαιριστές είναι υπάλληλοι μας και εμείς βάζουμε τα λεφτά για να αναδειχθούν, όχι όμως να είναι όλα υπέρ τους. Πλέον δεν νοιώθουμε την ΚΟΠ σαν δική μας ομοσπονδία. Νομίζω γίνονται πράγματα που δεν είναι υπέρ των σωματείων. Αρχίζει με κουράζει αυτό το πράγμα. Δεν ασχολούμαι καν μαζί τους».

Για τον αριθμό των ομάδων στην Α’ Κατηγορία: «Είχε μια συνάντηση χτες όμως δεν παρευρέθηκα. Όταν είναι 14 ομάδες μοιράζεται η πίττα. Βγάζω έξω την ΑΕΛ και την ΑΕΚ γιατί δεν έβαλαν το συμφέρον μπροστά. Οι υπόλοιποι βλέπουν τα λεφτά που θα παίρνουν. Ας παίζουν οι μεγάλοι μόνοι τους και να παίρνουν τα λεφτά και κανένα πρόβλημα. Ας τις κάνουν 10 αν θέλουν. Τέσσερα σωματεία υποβιβάζονται και χάνονται γιατί όταν πέσεις σου παίρνουν τους παίκτες αξίας που θα μπορούσες να πουλήσεις. Για μένα το ιδανικό είναι 14 με 16 ομάδες και να γίνονται δυο όμιλοι, οκτώ με οκτώ».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Δίμπαλο… στο αντίο του Μερκή

Δίμπαλο… στο αντίο του Μερκή

Στο τελευταίο παιχνίδι του Κύπριου αμυντικού, το ΑΠΟΕΛ κέρδισε τον Ερμή με 2-0, ολοκληρώνοντας με νίκη μια πολύ κακή χρονιά ...
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΠΟΕΛ