ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ερμής: «Εάν είστε καρυδάτοι…»

Απάντηση στην Αγία Νάπα, πριν το μεταξύ τους παιχνίδι

Καυστική ανάρτηση από τον Ερμή ενόψει και του Σαββατιάτικου αγώνα απέναντι στην Αγία Νάπα.

Διαβάστε αναλυτικά:

« Εμείς και οι απέναντι...

Έφθασε η ώρα...και τώρα…πλέον σε λίγες μέρες.. θα βρεθούμε...κατάφατσα με τους απέναντι.

Παρατηρούμε και ακούμε τις τελευταίες...ημέρες έμμεσες προκλήσεις.. από τους απέναντι....είτε με ειρωνικά σχόλια....προς ανθρώπους της Ομάδας μας...,είτε με έμμεσα μηνύματα στην ποδοσφαιρική αγορά. Όταν κάποιος στο ποδόσφαιρο.. δεν σέβεται τον αντίπαλο του...τότε...έχει κάποια στιγμή.. ημερομηνία λήξης.

Δεν γίνεται κάποιοι νεόκοποι και νεόπλουτοι να δείχνουν ασέβεια σε παραδοσιακούς αντιπάλους.. και παραδοσιακές οικογένειες......(μεγάλο λάθος). Νόμος της ζωής και του ποδοσφαίρου.. είναι όταν γίνεται ένα τέτοιο πράγμα.. τότε αυτό τους έρχεται μπούμερανγκ.

Το ποδόσφαιρο το έχουμε ξαναπεί… παίζεται μέσα στις 4 γραμμές του αγωνιστικού χώρου…

Τα ματς δεν κερδίζονται ούτε με τα ειρωνικά λόγια ούτε με στραγάλια από τις σφυρίχτρες ούτε με τις πένες, ούτε με τα tablets... Τέτοια ματς κερδίζονται μόνο με <καρύδια> και κατάθεση ψυχής...

Εάν είστε λοιπόν καρυδάτοι και καλύτερη ομάδα όπως λέτε...ελάτε όταν θα συναντηθούμε να το αποδείξετε στο γήπεδο....όπου θα υπάρχουν και τηλεοπτικά πειστήρια για αυτό...εάν το καταφέρετε αυτό...τότε θα σας δώσουμε και εμείς ιπποτικά τα συγχαρητήρια μας!

ΕΩΣ τότε καλό είναι να κόψετε τα διάφορα λόγια...around on the air...και κοιτάξτε τα θέματα σας.. Είναι τεράστιο λάθος σας να τα βάζετε έμμεσα μαζί μας (χωρίς καν να σας έχουμε προκαλέσει σε κάτι)και με την Ομάδα μας… Με λάθος ομάδα… τα έχετε βάλει… και με λάθος ιδιοσυγκρασία ανθρώπων. Εμείς θα σας φιλοξενήσουμε στο σπίτι μας όπως ορίζει το πρωτόκολλο, όπως ήδη έχουμε φιλοξενήσει ΕΩΣ ΤΩΡΑ και άλλες ομάδες.

Επειδή το ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών...(λόγω του ιού) θα σας παρακαλέσουμε...να είστε οι απαραίτητοι.. παρόντες όπως αναγράφει το πρωτόκολλο και όχι με υπεράριθμους συνοδούς.

Γιατί αυτό δεν θα ωφελήσει κανέναν......

Σας παραθέτουμε όλα τα παραπάνω γραπτώς διότι είμαστε πάντα ξεκάθαροι και διάφανοι ως ομάδα σε όλα και γιατί έχουμε σεβασμό στην Ομάδα σας...πράγμα που εσείς δεν δείξατε.....ΕΩΣ τώρα με αυτά που λέτε και κάνετε.

Τέλος παραδεχόμαστε ότι φταίμε και εμείς… οι ίδιοι φυσικά.... που τον τελευταίο μήνα (είτε λόγω ατυχιών είτε λόγω λαθών) χάσαμε ένα μεγάλο βαθμολογικό προβάδισμα...και δώσαμε δικαιώματα σε άλλους να βγάζουν γλώσσα.

Τα λάθη στη ζωή και στο ποδόσφαιρο...είναι για να διορθώνονται...και από την ομάδα μας δεν πρόκειται να ξαναγίνουν......

Για να ολοκληρώσουμε:

Τα πράγματα από τώρα είναι απλά και ξεκάθαρα προς όλους:

ΜΟΝΟ ΕΡΜΗΣ =ΜΌΝΟ ΝΊΚΗ!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X