ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιστρέφουν οι μικρές κατηγορίες!

Όλα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τον αθλητισμό

Επαναρχίζουν τα πρωταθλήματα της Β' και Γ' Κατηγορίας, μετά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τον αθλητισμό πριν από λίγη ώρα, στο πλαίσιο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αντίθετα, τα ομαδικά αθλήματα κάτω των 18 απαγορεύονται, με άγνωστη ημερομηνία επανεκκίνησης.

Τα νέα μέτρα έχουν ισχύ από την 1η Δεκεμβρίου. Ως εκ τούτου, από το πρώτο Σαββατοκυρίακο του επόμενου μήνα, η δράση επιστρέφει και στις μικρές κατηγορίες.

Αναλυτικά:

15. Αθλητισμός:

(α) Αναστολή των προπονήσεων και των αθλητικών διοργανώσεων για πρόσωπα κάτω των 18 ετών

(β) αναστολή των προπονήσεων και των αθλητικών διοργανώσεων, εξαιρουμένων των πρωταθλημάτων Α΄, Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας και των αγώνων Εθνικών Ομάδων.

(γ) αναστολή της λειτουργίας και χρήσης οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων, εξαιρουμένων των ακόλουθων περιπτώσεων:

(i) Της λειτουργίας ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων αποκλειστικά και μόνο για χρήση από πρόσωπα ή ομάδες έως τεσσάρων (4) προσώπων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών, και

(ii) της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες, χωρίς την παρουσία θεατών, για τα πρωταθλήματα των ομάδων Α΄, Β΄ και Γ΄ κατηγορίας και εθνικών ομάδων.

16. Aπαγόρευση όλων των ομαδικών αθλητικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων για παιδιά κάτω των 18 ετών, περιλαμβανομένων των δραστηριοτήτων ποδοσφαίρου, χορού, θεάτρου, κολύμβησης σε κολυμβητήρια, πολεμικών τεχνών, κ.ά.

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση