ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τέλος ο Χαραλαμπίδης από την FREEDOM24

Απρόσμενη απόφαση

Απρόσμενη απόφαση στην FREEDOM24 Κράσαβα με την απόφαση του Ρώσου ιδιοκτήτη να λύσει την συνεργασία του με τον Κωσταντίνο Χαραλαμπίδη έναν προπονητή που πήρε μια ομάδα που πέρσι πάλευε να κρατηθεί στην Β κατηγορία, με μεγαλύτερο προϋπολογισμό από την φετινή χρονιά, και φέτος βρίσκεται σε απόσταση βολής από τις τρεις θέσεις που οδηγούν στην μεγάλη κατηγορία και στην άνοδο.

Η νίκη με 1-0 επί της Πέγειας 2014 ήταν και η τελευταία παρουσία του κ Χαραλαμπίδη στον πάγκο της ομάδας του Διγενή Ύψωνα, μια πορεία που χαρακτηρίζετε απόλυτα πετυχημένη αφού ανέλαβε μια ομάδα μια δύο μόλις ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι και κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύνολο που διεκδικούσε με αξιώσεις την άνοδο του στην πρώτη κατηγορία. Επί ημερών του Κωσταντίνου Χαραλαμπίδη στον πάγκο ο Διγενής Ύψωνα μέτρησε με τους άλλους διεκδικητές των τριών θέσεων στην πρώτη κατηγορία νίκη επί του Ολυμπιακού εκτός έδρας, νίκη επί της Πέγειας εντός και εκτός, νίκη εντός με Ομόνοια 29Μ και ήττα εκτός από την ίδια ομάδα, δύο ισοπαλίες εκτός έδρας με Ένωση και Ομόνοια Αρ εκτός έδρας.

Αύριο το πρωί ο Κωσταντίνος Χαραλαμπίδης θα πάει να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του και ο Διγενής Ύψωνα είναι στο ψάξιμο για νέο προπονητή.

ENY ΔΙΓΕΝΗΣ YΨΩΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση