ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Παναγιώτου έφερε την αλλαγή!

Ο Κύπριος κόουτς πραγματοποιεί μία πολύ καλή χρονιά με την Κρασάβα ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η Κρασάβα ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα πραγματοποιεί μία αρκετά καλή πορεία στη Β’ Κατηγορία μιας και βρίκσεται στην 1η θέση του β’ ομίλου με 28 βαθμούς.

Όμως τα δεδομένα στο πρώτο μισό της σεζόν δεν ήταν και τόσο καλά, με τη διοίκηση της ομάδας να προσλαμβάνει τον Νίκο Παναγιώτου για να κάνει την αλλαγή στην ομάδα και να επέλθει αγωνιστική ανάκαμψη. Πράγμα που όντως έγινε. Μπορεί ο Κύπριος τεχνικός να ξεκίνησε με δύο ήττες από Ονήσιλο και ΠΑΕΕΚ, όμως η συνέχεια ήταν πολύ καλύτερη, με αποτέλεσμα η ομάδα να γλιτώσει σίγουρα τη διαβάθμιση και τώρα να βρίσκεται σε μία αρκετά καλή θέση.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτου σε 10 παιχνίδια στον πάγκο της Κρασάβα μετρά πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ έχει απολογισμό τερμάτων 25 υπέρ και οκτώ κατά. Στατιστικά αρκετά καλά για την ομάδα του Ύψωνα.

Η διοίκηση με την τεχνική ηγεσία ήδη έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, μιας και η δουλειά του Νίκου Παναγιώτου και του βοηθού προπονητή του Τάσου Ελευθερίου, όπως και τον άλλων συνεργατών τους είναι εξαιρετική.

ENY ΔΙΓΕΝΗΣ YΨΩΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση