ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
31° Λευκωσία,
20 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Τσόκκος: «Respect σε ΑΠΟΕΛ και Θεοδώρου»

Η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΝΠ

Με ανάρτησή του, ο πρόεδρος της ΕΝΠ, Γιώργος Τσόκκος σχολιάζει τεκταινόμενα στον χώρο του ποδοσφαίρου σε συνάρτηση με τις οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού, ενώ αναφέρεται επίσης και στο θέμα Θεοδώρου.

Αναλυτικά:

Ωρες ώρες είναι για να τρελαίνεσαι με αυτά που διαβάζεις στην Κύπρο. Δηλώσεις κ. Μάριου Λευκαρίτη,χαιρετίζει ο ΠΑΣΠ. Μα σε ποιον πλανήτη ζούμε, χωρίς τουρισμό,την μοναδική μεγάλη βιομηχανία της χώρας,δεν επιβιώνει το κράτος. 'Ισως θα πρέπει να τους ‘προσγειώσουμε" από τα σαλόνια της UEFA στην Επαρχία Αμμοχώστου να διαπιστώσουν λίγα πράγματα για την έκτακτη ανάγκη, όταν δουλεύουν οι άνθρωποι 1,5 μέρα την εβδομάδα και δεν βγαίνουν καν τα ενοίκια τους για 2 χρόνια σερί και έχουν να ταίσουν οικογένειες.

'Εχουν πτωχεύσει ένα σωρό τουριστικές εταιρείες στην Ευρώπη και στην Κύπρο και στην Επαρχία Αμμοχώστου αρκετές είναι στα όρια πτώχευσης και δανείζει ο ένας τον άλλο για να επιβιώσουν

Στην Γερμανία οι μεγάλοι αποζημιώνουν τους μικρούς και σε μια άκρως τουριστική περιοχή, τα καταφέραμε να κλέψουμε τα περιουσιακά στοιχεία και να μειώσουμε τις ομάδες μόνο για μια χρονιά από τις 14 στις 12….στην έκτακτη ανάγκη που συμβαίνει μια φορά κάθε 100 χρόνια, και εμείς χειροκροτούμε!! Καμμιά άποψη για τα εκατομμύρια που χαριστήκαν και τιμωρηθήκαν αυτοί που πλήρωναν,για τις αποζημιώσεις, για την κεντρική τηλεοπτική διαχειρίση, για τα περιουσιακά στοιχεία που χάνονται…στην έκτακτη ανάγκη έχουν ή θα βγαίνουν επιλεκτικά?

Respect στους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ που πρόσφερε ποσό ενώ δεν ήταν αναγκασμένο και στον Δημήτρη Θεοδώρου που προσφέρθηκαμε να συνεισφέρει και ο ίδιος.

Από αυτή την γύμνια των φορέων που προστατεύουν το ποδόσφαιρο και τα σωματεία,την ‘αναπηρία’,την στασιμότητα, την αδράνεια και την κουλτούρα κλεμμένων περιουσιακών στοιχείων τα τελευταία χρόνια, η μόνη βιώσιμη λύση για να προστατευτεί η ΕΝΠ είναι να υπάρχουν 5 επιχειρηματίες και η προεδρία να αλλάζει εκ περιτροπής κάθε 2-3 χρόνια, αλλιώς θα κατέβει με την εφηβική ομάδα.

Νέε να μένεις εξωτερικό να έχεις δίκαιη αντιμετώπιση και τέτοια ‘προστασία’, flexibility,και αντανακλαστικά στις δύσκολες στιγμές και κρίσεις δεν αντέχονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση