ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το οικονομικό αφορά όλους μας και είναι μια συλλογική προσπάθεια»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της Ένωσης στον ΣΠΟΡ FM 95,0

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Γιώργος Παπέττας.

Αναλυτικά:

Για τον προγραμματισμό της ομάδας : «Καταρχάς να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για τον προγραμματισμό της ομάδας, έγινε η πρόσληψη του προπονητή. Θα ανακοινωθούν και οι συνεργάτες του. Είμαστε κοντά σε 3 μεταγραφές εκ των οποίων 2 Κύπριοι και 1 ξένος. Ο κ. Κοσμάς δουλεύει μέρα νύχτα. Θα έχουμε και άλλες μεταγραφές πάντα με την συνεννόηση με τον νέο μας προπονητή».

Για το οικονομικό: «Το θέμα του οικονομικού είναι όλης της επιτροπής ποδοσφαίρου, θα ξεκινήσουμε επαφές με τους ανθρώπους που στήριζαν την ομάδα  Το οικονομικό αφορά όλους μας και είναι μια συλλογική προσπάθεια».

Για το νέο προπονητή: «Έρχεται σήμερα στην Κύπρο αναλαμβάνει αμέσως καθήκοντα, εντός ημερών θα ανακοινωθούν και οι συνεργάτες του. Στις 24/7 ξεκινά η προετοιμασία».

Για νέες προσθήκες και την προϋπόθεση να είναι από Ελλάδα: «Σίγουρα όλες οι συζητήσεις είναι σε συνεννόηση με το νέο προπονητή. Τον χαρακτηρίζει η υπομονή και η επιμονή, γνωρίζει την ιστορία της ομάδας μας».

Ένα μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας: «Ένα μήνυμα για τους φίλους της ομάδας, χρειαζόμαστε όλους τους υποστηρικτές στο πλευρό μας, δεν έχουμε τις επενδυτικές ευκαιρίες για να κάνουμε την Ένωση μεγάλη, καλούμε όλους να σταθούν στο πλευρό της, έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε το στόχο μας».

Για τις αποχωρήσεις: «Παρελθόν είναι όσοι έχουν ανακοινωθεί από άλλες ομάδες και όσοι είναι ελεύθεροι. Έγιναν προσεγγίσεις για κάποιους που αγωνίζονταν πέρσι χωρίς να έχουμε κάποιες απάντησες».

Για τον χρόνο των νέων προσθηκών: «Θα υπάρξει σήμερα μια επίσημη ανακοίνωση για κάποιους ποδοσφαιριστές και θα το δείτε μέσω της σελίδας μας».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ENP

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση