ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τίκκης: «Δείξαμε υπερβολική εμπιστοσύνη στην κυπριακή διαιτησία»

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΝΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος της ΕΝΠ, Κυριάκος Τίκκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Β’ Κατηγορία: «Να δούμε τα δεδομένα της επόμενης μέρας χωρίς πανικό. Επίσημα η δική μου θητεία έχει λήξει. Πρέπει η ομάδα να βρει τον δικό της για το μέλλον. Να ξεκινήσουμε δουλειά για να στελεχωθεί η ομάδα σε διοικητικό επίπεδο στην πρώτη φάση και σε αγωνιστικό στη 2η φάση».

Για την αυτοκριτική της διοίκησης του: «Δείξαμε υπερβολικό σεβασμό και υπερβολική εμπιστοσύνη στους θεσμούς και στην κυπριακή διαιτησία. Είναι το πιο μεγάλο λάθος που έχουμε.

Για την επόμενη μέρα: «Το ποδόσφαιρο αλλάζει, αν θέλει να παραμείνει στο προσκήνιο η ΕΝΠ θα πρέπει να βρει τις ισορροπίες που πρέπει να βρει».

Για το ενδεχόμενο εισόδου επενδυτή στην ομάδα: «Το θέμα του επενδυτή ήταν ψηλά στη δική μας ατζέντα. Θέλαμε να βρούμε ένα επενδυτή με υγιές και σοβαρό πλάνο για την ομάδα. Εάν θέλει η ΕΝΠ να παραμείνει στην 1η κατηγορία με αξιώσεις πρέπει υπάρχουν σημαντικά κεφάλαια. Πρέπει να έρθει φρέσκο χρήμα».

Για τον λόγο που αποχωρεί από την προεδρία: «Τρέχω αρκετά θέματα για την ομάδα, ανάμεσα στα θέματα που τρέχω είναι το θέμα του επενδυτή, των ακαδημιών και των εγκαταστάσεων. Θεωρώ ότι δεν έχω το χρόνο να τρέξω όλα αυτά τα θέματα. Θεωρώ ότι έχω διασπάσει την ενέργεια μου σε πάρα πολλά θέματα. Σε καμία περίπτωση η ομάδα δεν θα μείνει ακέφαλη. Πρέπει να βρεθεί η επόμενη διοίκηση».

Αν θα παραμείνει ο Σατσιάς: «Είμαι σίγουρος ότι ο Μαρίνος έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του να συνεχίσει στην ομάδα. Αυτή την απόφαση πρέπει να την πάρει το επόμενο διοικητικό συμβούλιο».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση