ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
18 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Στρατής: «Υπήρξε ενδιαφέρον για να αναλάβουν άλλοι, όμως αποσύρθηκε»

Μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο πρώην διοικητικός παράγοντας της ΕΝΠ

24sports team

info@24sports.com.cy

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΝΠ και στο διοικητικό αδιέξοδο μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0, ο πρώην διοικητικός παράγοντας των βυσσινί, Κώστας Στρατής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, είπε: «Η κατάσταση οδηγείται από αδιέξοδο σε… αδιέξοδο. Αυτό σε βάθος χρόνου, ελπίζω να μην το πληρώσουμε σοβαρά. Είναι γεγονός ότι σε αυτήν την περίοδο όλα θα έπρεπε να είχαν αρχίσει και δυστυχώς είναι όλα στάσιμα. Πήραν πρωτοβουλία κάποιοι φίλοι της Ένωσης, γνήσιοι Ενωσίτες, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση, έθεσαν εαυτόν να αναλάβουν με κάποιες προϋποθέσεις, αλλά δεν μπορούν να εκπληρωθούν από τον πρόεδρο που αποχωρεί».

«Δεν είναι αποτρεπτικά τα ποσά, υπάρχουν κάποιες απαιτήσεις από την ομάδα που ήθελε να αναλάβει που δεν έγιναν αποδεκτές. Έχει να κάνει με τις οφειλές της εταιρείας στη σεζόν που τελείωσε. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί ο τρόπος το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Αν υπάρχει ενδεχόμενο να επανέλθουν, είπε: «Γίνεται προσπάθεια και από τον κύριο Τσόκκο να γεφυρωθούν οι διαφορές. Το ενδιαφέρον έχει αποσυρθεί. Αν γίνει κάποια διευθέτηση και υπάρξει ανταπόκριση από τον κ. Τσόκκο, θέλω να πιστεύω ότι θα επανέλθουν. Για να προκύψει νέα Γενική Συνέλευση, πρέπει να υπάρχει κάτι για να μεταφερθεί στα μέλη».

Για την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ΕΝΠ οι οποίοι τονίζουν στον Γιώργο Τσόκκο πως «μαγκιά είναι να πληρώνεις τις ζημιές και να αποχωρείς με το κεφάλι ψηλά», σχολίασε: «Είναι μία εξέλιξη που αγριεύει κάπως τα πράγματα, έχουμε να κάνουμε με πιο νέους ανθρώπους που βλέπουν αλλιώς τα πράγματα».

Για την αναφορά του κ. Τσόκκου σε ανάρτησή του που αποκάλυψε πως ο ΑΠΟΕΛ ενώ δεν ήταν αναγκασμένος πρόσφερε ποσό για τον Δημήτρη Θεοδώρου: «Είναι προς τιμήν του ΑΠΟΕΛ που ήλθε με μία συγκεκριμένη πρόταση στην Ένωση, αλλά θεωρώ πως όταν μια ομάδα υποβιβάζεται δεν πρέπει να καταστρέφεται. Καλό θα είναι όμως να εξετάζεται το θέμα στην ολότητα του. Υπάρχει τεράστιο χάσμα ανάμεσα στις δύο κατηγορίες και ομάδες όπως η ΕΝΠ, η Σαλαμίνα και άλλες πιθανόν να έχουν μεγάλες ζημιές».

«Ευχόμαστε και ελπίζουμε ο κόσμος να συνεχίσει να ενδιαφέρεται και αυτή η κατάσταση να μην τραβήξει για πολύ. Πρέπει να δοθούν άμεσα λύσεις. Τόσο ο απερχόμενος πρόεδρος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της εταιρείας και του σωματείου καλούμαστε να βρούμε λύσεις. Είναι άδικο για μία ομάδα όπως η ΕΝΠ να μην έχει ακόμη αρχίσει προγραμματισμό. Δεν νιώσαμε ότι μπλοφάρει ο κ. Τσόκκος. Αυτή τη φορά νιώθουμε ότι υπάρχει επιθυμία, ότι όντως θα αποχωρήσει ο κ. Τσόκκος», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση