ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στρατής για επενδυτή: «Δεν το αποκλείουμε, θα κάνουμε κάποιες ενέργειες»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος του Σωματείου της ΕΝΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου της ΕΝΠ, Κώστας Στρατής.

Τα όσα ανέφερε:

Για την νέα διοίκηση: «Δεν υπάρχει κάποιος αντικαταστάτης, τις επόμενες μέρες θα υπάρξει μια κινητοποίηση. Αυτό που κάνουμε είναι υπομονή και πως θα εξελιχθούν, δεν μας ανησυχεί όμως αυτό. Τις επόμενες μέρες πιστεύω θα ξεκαθαρίσει το θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος, πρέπει να δοθεί λίγος χρόνος».

Για την πιθανότητα το σωματείο να αναλάβει την διαχείριση της νέα σεζόν: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο και σαν προσωπική άποψη είμαι κάθετα εναντίον αυτής της περίπτωσης. Καλό θα ήταν να αναλάβουν άλλοι άνθρωποι για να διαχειριστούν το ποδοσφαιρικό»

Για το θέμα επενδυτή: «Δεν αποκλείουμε το θέμα επενδυτή, μακάρι να έχουμε μια αξιόπιστη λύση. Όλες οι ομάδες θα ήθελαν επενδυτή, εμείς θα αναμένουμε. Υπάρχουν επιχειρηματίες που μας βοήθησαν στο παρελθόν, πιθανόν να κάνουμε και κάποιες ενέργειες αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι».

Για το ποδοσφαιρικό κομμάτι: «Αυτό θα εξαρτηθεί από την νέα διοίκηση , είναι αυτό το κόμματι που μας πιέζει. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θέλουμε να κρατήσουμε αλλά πρέπει η νέα διοίκηση να πάρει τις αποφάσεις, δεν μπορούμε να προκαταλάβουμε τίποτα».

Για την χρονιά που μας πέρασε: «Αν κάτι μας παρήγορεί είναι η αναγνώριση από όλη την Κύπρο ότι δικαιούμασταν να μείνουμε πρώτη κατηγορία . Εχουν γίνει κάποια πράγματα που μας έσπροξαν στην β κατηγορία. Έχουμε παράπονα και από την διαιτησία αλλά και από την επιτροπή δεοντολογίας».

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση