ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψάχνει η Αστυνομία τον «επενδυτή» της ΕΝΠ - Τέλος η συνεργασία

Δήλωση στο 24sports του Κώστα Στρατή σχετικά με τη συμφωνία που είχε η ΕΝΠ με τον Πάνο Φασουλιώτη

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην ΕΝΠ, καθώς παρά το γεγονός πως τον τελευταίο μήνα η ομάδα ανακοίνωσε ως επενδυτή τον Πάνο (Παναγιώτη) Φασουλιώτη, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν υφίσταται πλέον.

Πιο συγκεκριμένα από πλευράς ΕΝΠ, έχουν τερματίσει τη συνεργασία με τον επενδυτή, ενώ την ίδια ώρα από πλευράς Αστυνομίας αναζητούν το συγκεκριμένο πρόσωπο για διερευνώμενη υπόθεση απάτης, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Το 24sports&news επικοινώνησε με τον πρόεδρο του σωματείου της ΕΝΠ, Κώστα Στρατή, ζητώντας του να τοποθετηθεί για την εν λόγω εξέλιξη.

Αναλυτικά:

«Εμείς είχαμε μια συμφωνία μαζί του για να μας έδινε ένα συγκεκριμένο ποσό, μας έδωσε την προκαταβολή και στη συνέχεια δεν ανταποκρίθηκε στην υπόλοιπη συμφωνία, για αυτό και εμείς τερματίσαμε τη συμφωνία από τις πρώτες μέρες. Εμείς δεν θα προχωρήσουμε σε άλλη ενέργεια, βλέπουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και την επιστροφή μας στα μεγάλα σαλόνια, εκεί που αξίζει και ανήκει να βρίσκεται η ΕΝΠ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση