ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
30° Λευκωσία,
29 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Πέτρου: «Η ΕΝΠ θα ανέβει εύκολα στην πρώτη κατηγορία»

Ο τερματοφύλακας της ΕΝΠ για τον υποβιβασμό και τη δική του παρουσία

Για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και τη δική του παρουσία μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο τερματοφύλακας της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Πέτρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ: «Ήταν δύσκολο ψυχολογικά παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Προσπαθήσαμε για θετικό αποτέλεσμα, δεν τα καταφέραμε και προχωράμε».

Για τη φετινή σεζόν: «Δεν είναι ομάδα για Β’ κατηγορία η ΕΝΠ. Ήταν περίεργη χρονιά λόγω και του COVID. Είχαμε κακό ξεκίνημα, αλλάξαμε προπονητές και όταν αλλάζεις πολλούς σε μια χρονιά είναι δύσκολο για την ομάδα. Εκεί που κάναμε μια ροή καλών παιχνιδιών πιστέψαμε στην παραμονή, αλλά στο τέλος της ημέρας είμαστε “αποτυχημένοι”. Πιστεύω ότι η ΕΝΠ θα ανέβει εύκολα στην πρώτη κατηγορία. Κάναμε κάποιες νίκες και πιστεύαμε ότι θα παραμείνουμε, αλλά όταν χάνεις 10 βαθμούς από την τελευταία ομάδα κάτι λέει αυτό».

Για τον υποβιβασμό: «Η ΕΝΠ είναι ιστορικό σωματείο της πρώτης κατηγορίας. Εγώ ανδρώθηκα εκεί, θέλαμε να μείνουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να σταματήσει να είναι ασανσέρ και να μείνει στην πρώτη κατηγορία».

Για τη δική του παρουσία: «Δεν είμαι ευχαριστημένος ούτε ατομικά ούτε ομαδικά, όταν η ομάδα πήγε διαβάθμιση. Θα σεβαστώ την ΕΝΠ, είναι η ομάδα που αγαπώ. Θα επικοινωνήσω μαζί τους και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο αλλά τα διαδικαστικά αφορούν καθαρά τον μάνατζέρ μου».

Για την προοπτική να παίξει σε πιο μεγάλη ομάδα: «Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν σε μεγάλη ομάδα. Θα ήθελα να έχω μια φουλ σεζόν. Το τι θα γίνει θα το δείξει το μέλλον».

Για το ενδεχόμενο κλήσης του στην Εθνική: «Στο πίσω μέρος του μυαλού πάντα είναι η Εθνική. Όταν αγωνιστώ και πηγαίνω καλά δεν νομίζω να μην κληθώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση