ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παπέττας: «Το Σάββατο να έχει τελειώσει το θέμα άνοδος»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ, Γιώργος Παπέττας.

Αναλυτικά:

Για την βαθμολογία, την πορεία της ομάδας και την αλλαγή του προπονητή: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στα τελευταία παιχνίδια, θα μπορούσαμε εδώ και 2-3 αγωνιστικές να εξασφαλίζαμε την άνοδο. Το Σάββατο να πάρουμε την νίκη και να τελειώσει αυτό το σκηνικό γιατι μας επηρέασε όλο αυτό. Μας απασχολούσε το θέμα του τίτλου αλλα το Σάββατο πάμε να εξασφαλίσουμε την άνοδο μας. Το θέμα του προπονητή κοιτάξτε αντιλαμβάνεστε όταν υπάρχει πρόβλημα κάποιος θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη. Αυτήν ανέλαβε ο προπονητής και με κοινή συναίνεση λύθηκε η συνεργασία μας. Υπηρεσιακός προπονητής θα είναι ο κύριος Κερέττης. Από το Σάββατο θέλουμε να έχει να τελειώσει αυτό το θέμα για εμάς. Να έχουμε τρεις μήνες με ξεκάθαρες προτάσεις και ιδέες για το πως θα πορευτούμε την νέα χρονιά». Θεωρητικά είχαμε ευκολότερο πρόγραμμα από τον άμεσο μας ανταγωνιστή. Είδατε τι έγινε την προηγουμένη εβδομάδα. Σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερούμε γι’αυτό με νίκη το Σάββατο τελειώνει το θέμα».

Για το πρωτάθλημα φέτος και τους χαμένους βαθμούς: «Τα παιχνίδια φέτος έτσι όπως διαμορφώθηκαν φέτος, ήταν εύκολο εδώ και αγωνιστικές να εξασφαλίζαμε την άνοδο μας. Όταν και είχαμε 4-5 παιχνίδια που θεωρητικά είχαμε το πιο εύκολο πρόγραμμα και με καλή συγκομιδή θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα Με τον εαυτό μας  τα έχουμε βάλει. Στην προηγουμένη αγωνιστική χάσαμε.. με την Αγία Νάπα 3-0.. θεωρώ χάσαμε σημαντικούς βαθμούς, εκτός προγράμματος. Δεν είχε κριθεί τίποτα πριν από τις 6-7 αγωνιστικές».

Για τον τίτλο: «Δυο καταπληκτικές ομάδες, και επάξια είναι εκεί που βρίσκονται. Το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό. Δεν έχω κάποια πρόβλεψη. Είναι θρίαμβος για την Ομόνοια29Μ με τον κόσμο. Η Ομόνοια Αραδίππου κατά διαστήματα έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτές οι τέσσερις ομάδες ήμασταν από τα φαβορί και θεωρώ πως η πρώτη πεντάδα ήταν οι ομάδες που είχαμε και τις περισσότερες πιθανότητες».

Για το «Τάσσος Μάρκου»: «Βρίσκεται στα τελικά στάδια. Μέχρι και την αρχή του επόμενου μήνα θα είναι έτοιμο για την χρήση. Έγινε επανασπορά του γρασιδιού μετα από χρόνια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση