ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παπέττας:«Στόχος μας η άνοδος - Τα προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΝΠ

Για όλα τα θέματα που αφού την ΕΝΠ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Γιώργος Παπέττας.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τις δυσκολίες της Ένωσης και το νέο πρωταθλημα«Για να είμαστε ειλικρινής αντιμετωπίσαμε αρχικά κάποια οικονομικά προβλήματα, όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν με την πρωτοβουλία κάποιων ανθώπων που ανέλεαβαν αυτό το βάρος. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία και ολοκληρώσαμε σχετικά νωρίς τον προγραμματισμό μας. Δύο μέρες πριν την πρεμιέρα η ομάδα βρίσκεται σε 100% ετοιμότητα και πληρότητα για τη νέα σεζόν».

Αν θα γίνει άλλη κίνηση«Το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί, δεν ξέρω αν θα γίνει κάποια κίνηση τελευταίας στιγμής. Υπάρχει το περιθώριο, θα το κρίνει ο προπονητής, πιστεύω ότι όμως έχουμε ένα αξιόλογο σύνολο. Θεωρώ ότι είμαστε παρα πολύ κοντά».

Για το στοιχείο των Κυπρίων«Η Ένωση πάντα έχει έντονο Κυπριακό στοιχείο, ως Παραλίμνι πάντα το κάναμε και βγάζουμε ταλέντα. Έχουμε υποχρέωση να τους στηρίζουμε αφού αποτελούν το μέλλον του ποδοσφαίρου μας».

Για τα οικονομικά προβλήματα: «Δυστυχώς με βάσει το όραμα τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι καλά, λειτουργούμε με τον παλιό τρόπο, χωρίς αρκετά έσοδα. Τα κέρδη μας είναι από τα εισιτήρια διαρκείας κτλ. Δεν έχουμε αρκετά έσοδα, έχουν όμως ευαισθητοποιηθεί αρκετά άτομα και ψάχνουν τις λύσεις για να μπορεί να σταθεί η ομάδα εκεί που πρέπει».

Για το ότι η Ένωση είναι το φαβορί για άνοδο: «Η ιστορία μας το απαιτεί, είμαστε η Ένωση Νέων Παραλιμνιόυ και πρέπει να πρωταγωνιστούμε. Στόχος έιναι η άνοδος, μέσα από ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση