ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παπέττας: «ΕΝΠ και Ολυμπιακός αδίκως βρίσκονται στη Β' Κατηγορία»

Δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΕΝΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωος Τύπου της ΕΝΠ, Γιώργος Παπέττας για το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

«Είναι το μεγάλο ντέρμπι της κατηγορίας σύμφωνα και με τη βαθμολογία. Αυτές οι δύο ομάδες αδίκως βρίσκονται στη Β’ Κατηγορία. Όσον αφορά την δική μας ομάδα, προετοιμαζόμαστε εδώ και μέρες για αυτό το ματς. Ο κόσμος έχει δημιουργήσει καλή ατμόσφαιρα, αναμένεται να υπάρξει μαζική παρουσία του κόσμου. Ελπίζουμε και με τη βοήθεια του κόσμου να κερδίσουμε. Το αποψινό ντέρμπι έχει τεράστια σημασία από πλευράς ψυχολογίας περισσότερο. Αν κερδίσεις τον άμεσο ανταγωνιστή σου θα είναι κάτι πολύ καλό για την ψυχολογία. Φυσικά δεν θα σημαίνει και κάτι άλλο, καθώς είναι νωρίς ακόμη και χρειαζόμαστε συνέχεια».

Για την ήττα στην περασμένη αγωνιστική: «Το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας είναι πολύ ανταγωνιστικό, οδεύουμε σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα κόντρα στην Ομόνοια, τους βοήθησε και η έδρα τους. Όμως αφήσαμε την ήττα και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για τον κόσμο: «Αν τα καταφέρει η ΕΝΠ να επιστρέψει στην Α’ Κατηγορία θα οφείλεται στη στήριξη του κόσμου, είναι ο 12ος παίκτης μας».

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση