
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΕΝΠ, Γιώργος Παπέττας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά από το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Ομόνοια 29ης Μαΐου.
Αναλυτικά:
«Όσον αφορά τους τραυματίες δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός και το θέμα για μας έχει πάρει το δικό του δρόμο και δεν θέλουμε να επεκταθούμε περεταίρω. Έχουμε προχωρήσει σε συγκεκριμένες ενέργειες αλλά από μας πλέον το θέμα πρέπει να θεωρηθεί λήξαν. Δεν θέλουμε να δώσουμε περεταίρω πληροφορίες. Έγινε κάτι που τουλάχιστον στα τελευταία 15 χρόνια δεν έχει ξαναγίνει στα κυπριακά γήπεδα. Βρεθήκαμε όλοι προ εκπλήξεως, δεχθήκαμε ένα μικρό σοκ. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι χειρότερο, γιατί όπως ήταν τα δεδομένα θα μπορούσε να γίνει».
«Το θέμα της τιμωρίας αξίζει σε όσους καταπατούν τους νόμους και κάνουν πράγματα κακά. Θεωρώ ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτό, θεωρώ ότι οποιαδήποτε ποδοσφαιρική ομάδα πρέπει να σταθεί δίπλα μας σε αυτό. Αυτό που έγινε είναι μια τρομοκρατία», πρόσθεσε.
Για τη μέχρι τώρα πορεία της Ένωσης: «Είμαστε ικανοποιημένοι με τη μέχρι πορεία μας. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η επιμονή και η υπομονή».
Για τον αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας: «Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς περιμένουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η κάθε ομάδα μάχεται για τους δικούς της λόγους και σκοπούς. Θα παραταχθούμε όμως με μοναδικό στόχο τη νίκη».