ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
29° Λευκωσία,
30 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Φάνου: «Η ΕΝΠ είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου»

Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την θέση του εκπροσώπου Τύπου

Την αποχώρηση του από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της ΕΝΠ ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Φάνου με ανάρτηση του στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Αναλυτικά, το μήνυμά του:

Ό,τι αρχίζει, θα τελειώσει. Ό,τι δεν αρχίσει δεν θα τελειώσει και ποτέ. Έρωτας δεν είναι μόνο ό,τι εκπληρώθηκε- είναι και ό,τι πόθησες.

- Κ. Π. Καβάφη

Ίσως να μην μπορεί κάποιος να κατανοήσει την σχέση που μπορεί να έχουν οι πιο πάνω στίχοι με την σημερινή ημέρα, κι όμως για μένα η ΈΝΩΣΗ ήταν και θα είναι ίσως ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου.

Η σκέψη να αποχωρήσω από εκπρόσωπος τύπου της αγαπημένης μου ομάδας, της Ένωσής μας, γυρόφερνε στο μυαλό μου εδώ και μέρες... Η απόφαση πάρθηκε αυθόρμητα και τελεσίδικα στο τελευταίο «ΕΝΩΣΗ» που άκουσα στο κέντρο του γηπέδου σήμερα.

Τα τελευταία 5 χρόνια είχα την ΤΙΜΗ κι την ΕΥΛΟΓΙΑ να εκπροσωπήσω την ομάδα μας από την θέση αυτή και το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ.

Ένα ευχαριστώ στον κάθε Ενωσίτη αλλά και προς όλους τους δημοσιογράφους για την ανοχή, την κατανόηση αλλά και την στήριξη που επέδειξαν προς το πρόσωπό μου.

Ένα ξεχωριστώ ευχαριστώ σε κάθε Μέλος των Δ.Σ αλλά και στον άνθρωπο που με επέλεξε τον Costas Stratis.

Επίσης θα ήθελα να απολογηθώ για οτιδήποτε έπραξα που μπορεί να πλήγωσε ή να στεναχώρησε τον οποιοδήποτε.

Κάθε μου λέξη, κάθε μου έκφραση μοναδικό στόχο είχε την αξιοπρεπή αλλά και αντάξια της Ιστορίας της εκπροσώπηση της ομάδας μας αλλά και του τόπου μας.

Και πάλι ένα μεγάλο Ευχαριστώ αλλά και μία συγνώμη που αφήνω την θέση αυτή με την ομάδα να βρίσκεται στην 2η κατηγορία.

Υ.Γ Ως Εκτελεστικός Διευθυντής θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε αρκετά στην Γενική Συνέλευση στην οποία καλώ τον κάθε Ενωσίτη να βρίσκεται.

Με εκτίμηση,

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση