ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΕΝΠ: Συνεχίζει την πορεία για άνοδο

Επόμενος αγώνας απέναντι στην Ξυλοφάγου

Την άνοδο της στα ανώτερα πατώματα της πρώτης κατηγορία επιδιώκει φέτος η ιστορική ομάδα της Ενωσης Νέων Παραλίμνιου. Η ομάδα του Τσολιά και του Παρθενώνα με 4 σερί νίκες, αήττητη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας μοιράζεται την δεύτερη θέση μαζί με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, έχοντας από 27 βαθμούς αντίστοιχα.

Η ομάδα του Ισπανού προπονητή Ντάβιντ Κανέντα παρουσιάζει σημαντική βελτίωση στον αγωνιστικό χώρο με κύριους πρωταγωνιστές τους Μιχάλη Χαραλάμπους και Πάβελ Ντρεκσα. Σημαντική και άξια αναφοράς η επίσης καλή εμφάνιση του Λουσέρο. O ποδοσφαιριστής στην ηλικία των 39 ετών αποτελεί την διαχρονικότερη αξία της ομάδα του Παραλίμνιού.

Φέτος η ομάδα παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που παρουσιάζει, την έλειψει της δικής της εδρας λόγο ανακατασκευής του χορτοτάπητα εχει την πρωτοφανή και δυναμική στήριξη του κόσμου της τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. Οι ίδιοι πιστεύουν και ζητούν την επάνοδο της ομάδας τους στα μεγάλα σαλόνια.

Άυριο (Σάββατο 6/01) ο επόμενος αγώνας της ομάδας στην προσωρινή έδρα της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας στις 2:30 μ.μ. ενάντια στην Π.Ο Ξυλοφάγου.

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση