ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΕΝΠ: Καταγγέλλει Θεουλή και Ροβέρτο!

Ανακοίνωση από τους «βυσσινί»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΝΠ, ενημερώνει ότι έχει προχωρήσει σε καταγγελία των διαιτητών Θεουλή και Ροβέρτο Κώστα για την διαιτησία στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ της Ε.Ν.Π ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία της χθεσινής καταδικαστικής διαιτησίας σε βάρος της ομάδας μας. Συγκεκριμένα καταγγέλθηκε τόσο ο Α’ Διαιτητής κ. ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΘΕΟΥΛΗΣ όπως και ο VAR κ. ΡΟΒΕΡΤΟΣ ΚΩΣΤΑ.

Ευελπιστούμε έστω και αργά όπως η ΚΟΠ προχωρήσει στην λήψη αναγκαίων μέτρων αλλά και την τιμωρία τους αν το θεωρεί ορθό αφού δεν είναι η πρώτη φορά που συγκεκριμένες διαιτησίες στέρησαν από την ομάδα μας το δικαίωμα διεκδίκησης της νίκης εντός του αγωνιστικού χώρου αλλά και της παραμονής μας στην κατηγορία γενικότερα.

Επίσης θα θέλαμε να αναφερθούμε και στην ανούσια ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας λίγες ώρες πριν την έναρξη του χθεσινού μας αγώνα που έφερε θεωρούμε αναστάτωση και στις 2 ομάδες πριν την έναρξη ενός τόσου σημαντικού αγώνα.

Κλείνοντας χαιρόμαστε και νιώθουμε περήφανοι που σε κάθε αγώνα εμφανιζόμαστε έντιμοι και αγνοί και συγχαίρουμε με απόλυτη ειλικρίνεια την Νέα Σαλαμίνα για την εμφάνιση της και κατ΄ επέκταση την νίκη της».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση