ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετράκης: «Μπορούμε να καλύψουμε την διαφορά» (Σχόλιο για Εθνική)

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο προπονητής της Δόξας, Γιώργος Πετράκης

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο προπονητής της Δόξας, Γιώργος Πετράκης.

Τα κυριότερα σημεία:

Αρχικό σχόλιο για την Εθνική: « Είδα το αποτέλεσμα, δεν είδα το παιγνίδι της Κύπρου. Αυτό που μπορώ να σχολιάσω για την πορεία, η ομάδα δεν έχει βρει την χημεία της, χρειάζεται λίγο χρόνο. Εύχομαι μέσω από τα φιλικά να δέσουν τις αρετές τους. Θεωρώ υπάρχει ποιότητα. Δεν είναι εύκολο στις εθνικές ομάδες, λόγω και του χρόνου προετοιμασίας. Είναι εγχείρημα να βρουν χημεία οι παίκτες, να συνεργαστούν. Να χαρακτηριστεί ως μια φιλοσοφία. Εύχομαι να το βρουν όσο πιο γρηγορά γίνεται». 

Για την Εθνική Ελλάδως: «Είναι ακριβώς το αντίθετο και με το γκρουπ το παικτών και με αυτό τον προπονητή έχει βρει την χημεία της. Έχουν δίψα για διάκριση. Όλοι παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Θέλουν να παίζουν με την Ελλάδα σε μεγάλες διοργανώσεις, είμαστε σε καλό δρόμο και ελπίζω και με την Γεωργία να τα καταφέρει. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει βέβαια. Βλέπω όμως όπως είπα το κίνητρο και την δίψα. Όλοι παίζουν για την ομάδα και γι’αυτό είμαι πεπεισμένος ότι θα πετύχει». 

Για την Δόξα: «Κάνουμε και εμείς τον δικό μας αγώνα. Δεν θέλω να κάνω την αποτίμηση μου ακόμη. Βελτιωνόμαστε, παρουσιάζουμε αρκετά πράγματα στο γήπεδο, είμαστε σε ένα καλό δρόμο. Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά την πορεία των πλέι άουτ. Από τους 15 πόντους πήραμε τους 10, μπορούμε να καλύψουμε την διαφορά. Υπάρχουν πολλά παιγνίδια ακόμη. Στοίχισε η ήττα με την Καρμιώτισσα αλλα κρατάω την αντίδραση στα επόμενα παιγνίδια. Θα παραμείνουμε συνεπής μέχρι το τέλος. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε για να ανταμειφθούν οι κόποι μας. Για εμάς είναι όλα τα παιγνίδια «νοκ άουτ». Είναι πρόκληση, και πως καταφέρνουμε να παίρνουμε τους βαθμούς στο τέλος είναι σημαντικό. Στην συνέχεια ελπίζω να συνεχίσουμε με την ίδια πορεία».

Για το επόμενο παιγνίδι: «Δύσκολη βδομάδα, τρία παιγνίδια. Ο Οθέλλος είναι δύσκολη ομάδα και πρέπει να είμαστε σοβαροί, θέλουμε την νίκη για να παραμείνουμε σε τροχιά της παραμονής».

Για το αγωνιστικό και κάποιο φιλικό: «Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα αλλα θα είμαστε πλήρης με την επανέναρξη. Δεν θα έχουμε φιλικό λόγω του πολύ φόρτου παιγνιδιών». 

Αν παραμείνει κατηγορία η Δόξα, τι θα σημαίνει αυτό για εσάς: «Όντως αυτή η χρονιά για την Δόξα φάνηκε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολη. Η επιλογή μου όταν έγινε ήξερα τι θα συνέβαινε, φυσικά υπάρχει μια μικρή ικανοποίηση, ότι είμαστε ακόμη μέσα στον απαιτούμενο χρόνο. Αν όντως καταφέρουμε.. που το πιστεύουμε, θα είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση, δουλεύοντας μέσα σε όλες αυτές τις δυσκολίες. Θα είναι ένα πολύ μεγάλο μάθημα. Μπορούμε να πιστεύουμε ότι όντως γίνονται θαύματα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση