ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Β' Κατηγορία: Το ενδιαφέρον σε «Δασάκι» και Ζακάκι

Τα φαβορί για την άνοδο και τα σενάρια ισοβαθμίας που στέλνουν την Ομόνοια 29Μ στα μεγάλα σαλόνια

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Πέφτει η αυλαία σήμερα στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας και κρίνεται η άνοδος στην Α' Κατηγοριά με Εθνικό και ΑΕΖ να είναι τα φαβορί για να συνοδεύσουν τον Οθέλλο στα μεγάλα σαλόνια.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται όλο σε δύο παιχνίδια, αυτά του Εθνικού με την Πέγια στο «Δασάκι» και της ΑΕΖ με την Ομόνοια Αραδίππου στο Κοινοτικό στάδιο Ζακακίου (στις 17:00 και οι δύο αγώνες, με ζωντανή μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 95.0). Αν η ομάδα της Άχνας και η ομάδα του Ζακακίου κερδίσουν τότε θα βρεθούν αυτές στην Α' Κατηγοριά μαζί με τον Οθέλλο.

Για να καταφέρει η Ομόνοια 29ης Μαΐου να πάρει αυτή την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, πρέπει να κερδίσει τον Οθέλλο μέσα στην ΑΘηαίνου και συνάμα να μην κερδίσει ο Εθνικός ή και να χάσει η ΑΕΖ από την αδιάφορη Ομόνοια Αράδιππου. 

Τώρα στο σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας, Εθνικός Άχνας και Ομόνοια29Μ θα πάρουν το εισιτήριο της ανόδου αφού υπερτερούν της ΑΕΖ. Από την άλλη, στο ενδεχόμενο να ηττηθεί η ΑΕΖ από την Ομόνοια Αραδίππου και να κερδίσει η Ομόνοια 29Μ τον Οθέλλο, τότε οι «πράσινοι» παίρνουν την άνοδο μαζί με την ομάδα της Άχνας. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Εθνικό και το τριφύλλι ανεβαίνει μαζί με την ΑΕΖ. 

Επομένως, οποιαδήποτε ισοβαθμία ευνοεί την Ομόνοια29Μ, όμως σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, η άνοδος στην Α’ κατηγορία δεν περνά από τα δικά της πόδια.

Η βαθμολογία:

Οθέλλος 56

ΑΕΖ 53

Εθνικός Άχνας 52

Ομόνοια 29Μ 50

Πέγεια 39

ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος 39

Ομόνοια Αραδίππου 32

ΜΕΑΠ 32

Η τελευταία αγωνιστική:

Οθέλλος Αθηαίνου - Ομόνοια 29Μ 17:00

Εθνικός Άχνας – Πέγεια 17:00

ΑΕΖ - Ομόνοια Αραδίππου 17:00

ΜΕΑΠ - ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος 4-4

 

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση