ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Β' κατηγορία: Παίζουν 18, πέφτουν έξι!

Τι θα ισχύσει την επόμενη σεζόν σε Β' και Γ' κατηγορία

Τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της Β' και της Γ' κατηγορίας την ερχόμενη σεζόν ανακοίνωσε η ΚΟΠ. Όπως ανακοινώθηκε, στη Β' κατηγορία το επόμενο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 18 ομάδες, από τις οποίες οι πρώτες δύο θα ανέβουν στην Α' και οι τελευταίες έξι θα πέσουν στη Γ'. Εκεί, από την άλλη, θα αγωνιστούν 16 ομάδες από τις οποίες επίσης θα πέσουν οι έξι και θα ανέβουν οι δύο.

Αναλυτικά:

Πρωταθλήματα Β' και Γ' Κατηγορίας 2020 - 2021

Β' Κατηγορία

Ομόφωνη εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής στο Διοικητικό Συμβούλιο για τα ακόλουθα:

Το Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας 2020-2021 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 18 ομάδων και θα αρχίσει στο Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου 2020.

Θα διεξαχθεί σε δύο γύρους. Μετά το τέλος του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2020/21 θα ισχύει η αυτόματη διαβάθμιση των έξι τελευταίων ομάδων στον τελικό πίνακα κατάταξης του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Οι διαβαθμιζόμενες ομάδες θα αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα της αμέσως κατώτερης Κατηγορίας (Γ' Κατηγορία) κατά την αμέσως επόμενη περίοδο.

Μετά το τέλος του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2020/21, θα ισχύει η αυτόματη άνοδος των πρώτων δυο ομάδων στον τελικό πίνακα κατάταξης της Β Κατηγορίας στην Α Κατηγορία.
Θα εκδοθεί ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Γ' Κατηγορία

Ομόφωνη εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής στο Διοικητικό Συμβούλιο για τα ακόλουθα:

Το Πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας 2020-2021 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 16 ομάδων και θα αρχίσει στο Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου 2020. Θα διεξαχθεί σε δύο γύρους.

Μετά το τέλος του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας 2020-21 θα ισχύει η αυτόματη διαβάθμιση των έξι τελευταίων ομάδων στον τελικό πίνακα κατάταξης του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Οι διαβαθμιζόμενες ομάδες θα αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα της αμέσως κατώτερης Κατηγορίας (Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ) κατά την αμέσως επόμενη περίοδο.

Μετά το τέλος του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας 2020-21 θα ισχύει η αυτόματη άνοδος στη Β' Κατηγορία των πρώτων δυο ομάδων στον τελικό πίνακα κατάταξης της Γ’ Κατηγορίας.

Από την Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ, με το τέλος της ολοκλήρωσης της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021, θα ανέλθουν στη Γ' Κατηγορία δύο ομάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X