
Με τη νίκη της Ομόνοιας 29Μ απέναντι στην Αγία Νάοα άνοιξε χθες η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.
Η δράση συνεχίζεται σήμερα με 4 αμφίρροπες αναμετρήσεις.
Η ΠΑΕΕΚ ως το μεγάλο φαβορί της εν λόγω αναμέτρησης που βρίσκεται και στην 1η θέση υποδέχεται την ΑΕΖ, η οποία δεν έχει εξασφαλίσει μέχρι στιγμής κάποιον βαθμό.
Δυνατό ματς θα γίνει ανάμεσα στον 2ο της βαθμολογίας Σπάρτακο και τον ΑΣΙΛ, ο οποίος βρίσκεται στους 5 βαθμούς και θέλει τη νίκη σήμερα για να προσπεράσει τον αντίπαλο του.
Η Καρμιώτισσα θα υποδεχθεί τον Χαλκάνωρα σε ένα ματς που επιβάλλεται να κερδίσει ως το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης.
Τέλος η Δόξα υποδέχεται στην Περιστερώνα τον νεοφώτιστο Ηρακλή Γερολάκου ο οποίος θυμίζουμε πως στην 2η αγωνιστική έκανε τη ζημιά στη Νέα Σαλαμίνα εξασφαλίζοντας εκτός έδρας την ισοπαλία με 0-0 σκορ.
Η δράση θα ολοκληρωθεί με άλλους τρεις αγώνες την Κυριακή.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 03.10.2025
Αγία Νάπα – Ομόνοια 29Μ 0-1
Σάββατο 04.10.2025
16:00 ΠΑΕΕΚ – ΑΕΖ
16:00 Σπάρτακος Κιτίου – ΑΣΙΛ Λύσης
16:00 Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Χαλκάνορας
16:00 Δόξα Κατωκοπιάς – Ηρακλής Γερολάκκου
Κυριακή 05.10.2025
16:00 Εθνικός Λατσιών – ΜΕΑΠ
16:00 Νέα Σαλαμίνα – ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος
16:00 ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – Διγενής Μόρφου
Μετά την 4η αγωνιστική θα έχουμε διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών μας ομάδων.