ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χριστοφή για διεργασίες ενοποίησης Αχυρώνα – Ονήσιλου, όνομα ομάδας και προπονητή

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Αχυρώνα

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Πίσω από την βιτρίνα», με τον Πέτρο Παπαγιώργη, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αχυρώνα Λιοπετρίου, Χρίστος Χριστοφή, ο οποίος αναφέρθηκε στις προσπάθειες για ενοποίηση της ομάδας του με τον Ονήσιλο.

Αναλυτικά:

«Το δεδομένο είναι η πρόθεση και οι διαδικασίες που άρχισαν. Είναι περισσότερο διεργασίες διερεύνησης κατά πόσο είναι εφικτό. Στόχος είναι η συμμετοχή στο πρωτάθλημα Β κατηγορίας με μια ομάδα. Θα είναι σε επίπεδο ομάδας ανδρών η συνεργασία που θα γίνει. Υπάρχουν πάρα πολλά επιμέρους στοιχεία που πρέπει να εξεταστούν. Υπάρχουν πολλές διεργασίες, διερευνώνται όλα τα καταστατικά των σωματείων, οι προκηρύξεις της ΚΟΠ. Θα μας το πουν οι υπεύθυνοι που είναι οι νομικοί των δύο σωματείων. Ελπίζουμε ότι σε κάποιες μέρες θα έχουμε κάποια οριστική εξέλιξη είτε θετική είτε αρνητική. Μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα που να σταματήσουν αυτή τη διαδικασία».

«Είναι ένα πάρα πολύ λεπτό θέμα. Αγγίζει λεπτά θέματα των κατοίκων και των δύο κοινοτήτων. Αν θα προχωρήσουμε σε μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να πειστούν οι φίλοι των δύο ομάδων ότι πρόκειται για μια ενοποίηση που γίνεται για το καλό των δύο ομάδων, που δεινοπαθούν οικονομικά τα τελευταία χρόνια. Δεν υπάρχει η ευκολία σχετικά με το πως ερχόντουσαν τα λεφτά στα σωματεία τα τελευταία δύο χρόνια. Με το δίκιο τους οι άνθρωποι λένε πως δεν μπορούν να συνεισφέρουν».

«Η λύση είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να είναι σίγουροι οι φίλοι των δύο σωματείων ότι δεν χαθούν τα εμβλήματα και η ιστορία των δύο ομάδων».

«Η αίσθηση που παίρνουμε τις τελευταίες ημέρες, είναι πως εκείνοι που είναι κοντά στο ποδόσφαιρο είναι θετικότατοι στη συνεργασία αυτή, είναι και μια μερίδα όμως ατόμων που ορμώμενοι από το συναίσθημα και μόνο που αντιδράνε. Για να πετύχει αυτή η πρωτοβουλία πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι. Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε και να ακουστούμε. Είμαστε σίγουροι ότι αν ακούσει κάποιος όλο το πλάνο και πάνε όλα καλά, τότε θα πειστεί».

«Πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα που θα καθιερωθεί στις μεγάλες ομάδες της Β κατηγορίας. Η άλλη επιλογή είναι ο μαρασμός».

Για πιθανό όνομα: «Δεν είναι θέμα να διαλέξουμε όνομα εμείς. Πρέπει να εγκριθεί από τον έφορο σωματείων. Αυτά είναι θέματα που χειρίζονται οι νομικοί μας σύμβουλοι. Το ίδιο και για το έμβλημα. Πιθανό την ερχόμενη εβδομάδα να έχουμε εξέλιξη».

Για προπονητή: «Δεν μπορείς να καταλήξεις κάπου αν δεν ξέρεις τι θα γίνει. Έγινε όμως επαφή με τρεις προπονητές, μεταξύ αυτών κι ο Λιάσος Λουκά».

Αχυρώνας: Τελευταία Ενημέρωση