ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ευθυμίου: «Το θέλαμε περισσότερο - Ξεκάθαρο προβάδισμα ο Άρης»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο προπονητής του ΑΣΙΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» ο προπονητής του ΑΣΙΛ, Άγγελος Ευθυμίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην φετινή σεζόν της ομάδας και την κατάκτηση του κυπέλλου, για το πλάνο που υπάρχει στην ομάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας για την μάχη του τίτλου, της Ευρώπης αλλά και τον δέύτερο όμιλο.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τον τελικό κυπέλλου κόντρα στον Διγενή και την κατάκτηση του τροπαίου: «Καταρχήν να δώσουμε συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για όσα πέτυχαν φέτος. Ο τελικός ήταν αντάξιος των προσδοκιών και ο κόσμος που ήταν αρκετός στο γήπεδο το χάρηκε. Εμείς σαν ΑΣΙΛ το θέλαμε περισσότερο στο γήπεδο και δίκαια το κερδίσαμε».

Για τους στόχους που είχε φέτος η ομάδα: «Το πλάνο όταν πήγα στον ΑΣΙΛ ήταν τριετές. Αδιαπραγμάτευτος στόχος ήταν η επιστροφή στην δεύτερη κατηγορία και ο δεύτερος στόχος να πάμε στον τελικό. Τους πετύχαμε και τους δύο στόχους και η σεζόν έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για τα τι να περιμένουμε την νέα σεζόν από τον ΑΣΙΛ: «Να περιμένουμε ότι ο ΑΣΙΛ θα χτίσει μία δυνατή ομάδα και να διεκδικούμε την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Ο πρώτος χρόνος στο τριετές πλάνο ήταν πετυχημένος και στα επόμενα δύο χρόνια να χτίσουμε μία δυνατή ομάδα και να παλέψουμε για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία».

Για το συμβόλαιο του αλλά και ποιος είναι ο αφανής ήρωας του ΑΣΙΛ: «Το συμβόλαιο μου είναι όσο θα διαρκέσει και το πλάνο στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον αφανή ήρωα του ΑΣΙΛ που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Πιρίσιη. Αν δεν ήταν αυτός τότε δεν θα τα πετύχαινε όλα αυτά ο ΑΣΙΛ».

Για την μάχη του πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία: «Αυτή την στιγμή είναι ξεκάθαρο πως ο Άρης έχει το πλεονέκτημα. Από την γενική εικόνα που δείχνουν οι ομάδες ο Άρης έχει προβάδισμα γιατί κάνει και μια πολύ καλή πορεία. Αυτό που μου αρέσει στο πρωτάθλημα φέτος είναι ότι στα παιχνίδια των πρώτων έξι δεν είναι ξεκάθαρο ποια θα κερδίσει. Όλοι παλεύουν».

Για το πόσο καθοριστική θα είναι η επόμενη αγωνιστική: «Η επόμενη αγωνιστική ίσως κρίνει πάρα πολλά για την μάχη του τίτλου και την Ευρώπη. Θεωρώ ότι αν κάποια ομάδα χάσει θα δυσκολέψουν τα πράγματα για αυτή. Ακόμη και αν Απόλλωνας κερδίσει θα μπει πιο δυνατά στην μάχη της Ευρώπης. Γενικά πιστεύω ότι θα είναι καθοριστική η επόμενη αγωνιστική».

Για τα παιχνίδια που παίζονται στον δεύτερο όμιλο: «Για το δεύτερο γκρουπ θα πρέπει οι αρμόδιοι να βρουν τρόπο να το κάνουν πιο ανταγωνιστικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΣΙΛ: Τελευταία Ενημέρωση