ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΣΙΛ: Επαφές με Καπαρτή και Φλοριάν

Πάει για ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις η ομάδα της Λύσης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Μετά και την άνοδο του στη Β' Κατηγορία ο ΑΣΙΛ ξεκίνησε να προγραμματίζεται για τη νέα σεζόν με τον Άγγελο Ευθυμίου να παραμένει στον πάγκο της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ο Κύπριος τεχνικός μαζί με την ομάδα προγραμματισμού ξεκίνησαν να κάνουν τις πρώτες επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους με σκοπό να ενισχύσουν δυναμικά την ομάδα για τη νέα σεζόν.

Η διοίκηση του ΑΣΙΛ έχει θέσει ψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν και ως εκ τούτου θέλουν να φέρουν στην ομάδα παίκτες από το πάνω ράφι για τα δεδομένα της β' Κατηγορίας για να κάνουν τη διαφορά.

Η ομάδα της Λύσης έχει προσεγγίσει δύο παίκτες που φέτος ήταν σε ομάδες Α' Κατηγοριά και αν θα κατηφορίσουν για τις Καμάρες θα είναι ηχηρές μεταγραφικές προσθήκες.

Ο λόγος για τον Φλοριάν Τολεμές που φέτος αγωνίζεται στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά και για τον Χρυσοβαλάντη Καπαρτή που ήταν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ενώ ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας του και είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα.

Σαφώς οι δύο αυτές κινήσεις είναι για την κορυφή της επίθεσης και αν ο ΑΣΙΛ καταφέρει να αποσπάσει τις υπογραφές των δύο προαναφερόμενων παικτών ταυτόχρονα ο πήχης ανεβαίνει αρκετά ψηλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΣΙΛ: Τελευταία Ενημέρωση