ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΣΙΛ-Αγία Νάπα: Οριστική διακοπή!

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Νεότερη ενημέρωση(19:17): Οριστική είναι η διακοπή του αγώνα του ΑΣΙΛ με την Αγία Νάπα, καθώς δεν μπορεί να αποκατασταθεί το πρόβλημα με την ηλεκτροδότητση του ΓΣΖ. Πλέον περιμένουν τα σωματεία ενημέρωση από την ΚΟΠ για το πότε θα συνεχιστεί ο αγώνας. Αυτό θα γίνει είτε το Σάββατο(19/10) είτε την Τετάρτη(23/10).

Τι γράψαμε πριν:

Διακοπή προέκυψε στο ΓΣΖ και συγκεκριμένα στα πρώτα στάδια της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΣΙΛ και Αγία Νάπα η οποία εντάχθηκε στα πλαίσια της τρίτης στροφής του πρωταθλήματος δεύτερης κατηγορίας.

Γύρω στο 15ο λεπτό και αφού νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με 0-1, η ηλεκτροδότηση διακόπηκε με αποτέλεσμα σκοτάδι να σκεπάσει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Περίπου μια ώρα μετά το περιστατικό, δεν έχει γίνει εφικτός ο εντοπισμός του προβλήματος και έτσι ακόμη και η ομαλή συνέχιση της αναμέτρησης βρίσκεται στο αέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πολύπαθο αυτό γήπεδο δεν αποτελεί την φετινή έδρα του ΑΣΙΛ ο οποίος φιλοξενείται στην «Αρένα» ωστόσο λόγω επανασποράς μετακινήθηκε στο ΓΣΖ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X