ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χατζηκυριάκος: «Κάναμε έφεση για την αποκοπή χορηγιών»

Δηλώσεις του μέλους της διοικούσας επιτροπής του Άρη

Το τελευταίο διάστημα υπήρξε μια κρίσιμη συνέλευση στον Άρη στην οποία παλιοί παράγοντες και μεγάλα κεφάλια της ομάδας επέστρεψαν για να βοηθήσουν μιας και μετά απ’ την τιμωρία και την αποκοπή χορηγιών απ’ την ΚΟΠ υπάρχει πρόβλημα. Στο πλαίσιο αυτό, ο Κυριάκος Χατζηκυριάκος, μέλος της διοικούσας επιτροπής του Άρη παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το γεγονός πως επέστρεψε μετά από 8 χρόνια και ενώ είχε πει πως δεν θα επέστρεφε: «Ήταν ακριβώς το 2012 και εμένα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι πριν αποσυρθώ απ’ το ποδόσφαιρο. Σε εκείνο το παιχνίδι είχα κάνει καταγγελία με 15 σημεία αλλά δεν έγινε κάτι. Έμεινα πολύ καιρό έξω».

Για το οικονομικό κομμάτι: «Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη. Οι άνθρωποι προσπάθησαν να ανταπεξέλθουν αλλά η τιμωρία απ’ την Ομοσπονδία ήταν πρόβλημα. Για εμένα ήταν λάθος η τιμωρία απ’ την ΚΟΠ. Δεν γίνεται να αποκόπτεις χορηγίες από μικρά σωματεία».

Για το στόχο της ομάδας: «Ο σκοπός και ο στόχος είναι να φέρουμε τον Άρη εκεί που αξίζει. Θα κάνουμε τις προσπάθειες μας και στο οικονομικό κομμάτι και αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι η σωτηρία του σωματείου μας. Είναι κρίμα ένα σωματείου που αναγνωρίζεται Παγκύπρια και που απ’ τη νέα σεζόν θα έχει γήπεδο, να κλείσει χωρίς λόγο».

Για το αν μίλησε με τους ποδοσφαιριστές: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τα παιδία. Θα πάω σήμερα το απόγευμα και θα μιλήσω στα παιδιά για να κάνουμε τίμια όλοι την προσπάθεια μας».

Για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα: «Είναι σημαντικό παιχνίδι. Θα κάνουμε το παν, θα χαθούν όμως βαθμοί από όλους, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το αν θα επιστραφούν οι χορηγίες της ΚΟΠ: «Για την ώρα είναι υποσχέσεις και όχι κάτι χειροπιαστό. Δεν είναι σωστό και δίκαιο να έρχεται ένας φάκελος και να πηγαίνουν και στα δυο σωματεία. Υπάρχουν στοιχεία στο φάκελο για τις ευθύνες και γι’ αυτό κάνουμε έφεση αυτή τη στιγμή η οποία θα εκδικάζεται τώρα».

Για το γήπεδο της Λεμεσού: «Το βλέπω και προχωράει και νομίζω πως σε περίπου 2 χρόνια θα τελειώσει. Είμαι περήφανος γιατί έδωσα όλα μου το είναι».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X