ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ταξίαρχοι: «Όταν σε κυριεύει ο πανικός ρίχνεις λάσπες»

Αποθεώνουν τον Σταύρο Δημοσθένους οι οπαδοί του Άρη

Ανακοίνωση από τους οπαδούς του Άρη "Ταξίαρχους" σχετικά με όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

Λένε πως όταν σε κυριεύει ο πανικός ρίχνεις λάσπες, μόνο και μόνο για να προκαλέσεις εντυπώσεις , με ανυπόστατες εικασίες και υποθέσεις. Θα βόλευε ορισμένους τα κακά του Κυπριακού πρωταθλήματος να τα φορτώσουν σε αυτό που τους τρέχει, βαθμολογικά. Αυτό είναι αθέμιτο και αθέμιτα έμαθαν να παίζουν. Ακόμα και μετά από ορισμένα δημοσιεύματα που δεν αναφέρονται στο όνομα του Άρη, αυτοί επιμένουν και συνεχίζουν να επιμένουν… Να μιλάς είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι η τεκμηρίωση του λόγου σου . Δεν έχουμε την ανάγκη να απαντήσουμε σε κανένα. Ούτε προσωπικά, ούτε συλλογικά, αλλά αναγκαζόμαστε.

Ποτέ, μα ποτέ , δεν είμασταν προσωπολάτρες και ούτε τρέχαμε πίσω από κοστούμια, γραβάτες , πολιτικούς και οποιουσδήποτε άλλους . Μας αρκεί που τα κατορθώματα ορισμένων, είναι γνωστά από την Αμμόχωστο μέχρι και την Πάφο. Αυτά μόνο. Τονίζουμε ότι δεν θα μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε ξανά σε κανένα .

ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ

Έγνοια μας ο ΑΡΗΣ και μόνο!

Υ.Γ είναι ευχάριστο πάντως, που το γραφείο Τύπου της ομάδας μας , ανάγκασε ορισμένους οπαδούς και δημοσιογράφους ή οπαδούς δημοσιογράφους να ανοίξουν λεξικό, για την έννοια μιας λέξης , έστω κι αν ακόμη δεν αντελήφθησαν το νόημα….

Υ.Γ 2 Είναι τιμή για την ομάδα του ΑΡΗ που έχει ένα πρόεδρο που η μόνη του έγνοια είναι ο Αρης , η διεκδίκηση του δικαίου της ομάδας και οχι η αυτοπροβολή στα social media και η προσωπική ευχαρίστηση. Ένα πρόεδρο που στα δύσκολα δεν παραιτείται, ούτε εικονικά, ούτε πραγματικά και παραμένει εκεί για να παλέψει μέχρι το τέλος της χρονιάς. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ για μην ασχοληθούμε ξανά με τέτοιου είδους θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X