ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
19° Λευκωσία,
09 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Στη δημοσιότητα το ύποπτο παιχνίδι

Οι πληροφορίες του ΣΠΟΡ ΦΜ αναφέρουν

24sports team

info@24sports.com.cy

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και την Αλκή Ορόκλινης αφορά τελικά ο φάκελος που έφτασε πριν από μερικές ημέρες στα γραφεία της ΚΟΠ από την UEFA, εξέλιξη την οποία είχε αποκαλύψει ο ΣΠΟΡ ΦΜ (θυμηθείτε εδώ).

Όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Βιολάρης στην εκπομπή «Pressing» του ραδιοσταθμού μας, η έκθεση που εστάλη δεν καταλογίζει ευθύνη σε κάποια από τις δύο ομάδες (αν και με βάση τις αποφάσεις της ΚΟΠ, όταν αποστέλλονται φάκελοι για αγώνες β' κατηγορίας θα τιμωρούνταν και οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως καταλογισμού ευθύνης ή όχι) για την ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα που παρατηρήθηκε στον μεταξύ τους αγώνα, που έγινε στις 30 Οκτωβρίου και βρήκε νικήτρια την «ελαφρά ταξιαρχία» με 4-1.

Η ΚΟΠ δεν έχει προβεί ακόμα σε επίσημη ενημέρωση για την άφιξη του φακέλου, όμως όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον έχει ήδη προωθήσει στην αστυνομία, η οποία με τη σειρά της θα τον αποστείλει στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Σημειώνεται, παράλληλα, πως σε αντίθεση με την πληροφόρηση που είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες μέρες, η αστυνομία δεν έχει λάβει οποιαδήποτε κατάθεση σχετικά με την υπόθεση.

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση