ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρακολουθείται στενά ο Μιχαήλ

Κερδίζει την εμπιστοσύνη Λιάσου Λουκά

Ένα από τα παιδιά που σιγά σιγά αρχίζουν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα του Άρη φέτος είναι και ο 19χρονος (11/8/2000), Ραφαήλ Μιχαήλ που ο Λιάσος Λουκά δείχνει να τον εμπιστεύεται και να του δίνει χρόνο συμμετοχής.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που θήτευσε και στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, έχει καταγράψει πέντε συμμετοχές φέτος στην πρώτη ομάδα και στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου μπήκε αλλαγή στη νίκη της «ελαφριάς ταξιαρχίας» με 1-0. Νίκη που έφερε τον Άρη στην κορυφή. Είχε επιλεγεί στην ενδεκάδα στον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα, ενώ και στην ομάδα των Νέων όποτε αγωνίζεται παρακολουθείται στενά.

Είναι από τα παιδιά που σε επίπεδο ακαδημιών έδειχναν να έχουν την προοπτική να φτάσουν να γίνουν επαγγελματίες και ήδη στην ομάδα του Άρη κάνει τα πρώτα του βήματα. Ομάδα που έχει στόχο την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία, όπου κάθε παίκτης θέλει να βρίσκεται.

Ήδη όπως μαθαίνουμε ο ποδοσφαιριστής παρακολουθείται και από ομάδες πρώτης κατηγορίας καθώς εκτιμάται το γεγονός πως μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις και δείχνει ποδοσφαιρικό θράσος ανεξαρτήτως του ποιον αντίπαλο έχει απέναντι. Στοιχεία που εκτιμώνται σε ένα ποδοσφαιριστή και αποτελούν δείγμα της παιδείας που έτυχε στις ακαδημίες Κύπρου και Ελλάδα που θήτευσε.

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X