ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραιτήθηκε λόγω της βόμβας ο πρόεδρος του Άρη

«Δεν επιτρέπουμε σε κανένα ούτε να παίζει με τις ζωές εμάς και των οικογενειών μας»

Με επιστολή που έστειλε στην ηγεσία της ΚΟΠ, ο πρόεδρος του Άρη, Τζον Παναγή, στο αυτοκίνητο του οποίου είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός πριν από μερικές μέρες, γνωστοποιεί την απόφασή του να παραιτηθεί από την προεδρία της εταιρείας της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Αξιότιμοι κύριοι, αγαπητοί φίλαθλοι του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να γνωστοποιήσω στην ομοσπονδία μας την παραίτηση μου από το πόστο του Αντιπροέδρου του Δ.Σ και από το πόστο του προέδρου της εν τη γενέσει εταιρείας του Άρη Λεμεσού. Οι λόγοι που με οδήγησαν σ' αυτή μου την απόφαση έχουν άμεση σχέση με τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών τα οποία ταλανίζουν το Κυπριακό ποδόσφαιρο και ειδικά την Β Κατηγορία όπου αγωνίζεται και η ομάδα μου.

Κάποιοι ΄΄ γνωστοί –άγνωστοι΄΄ που λυμαίνονται το Κυπριακό ποδόσφαιρο τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος στο αυτοκίνητο μου ο οποίος θα μπορούσε να αποβεί μοιραίος για τα 2 ανήλικα παιδιά μου. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η επίθεση έγινε για να με αναγκάσουν να εγκαταλείψω την ομάδα ούτως ώστε να διαλυθεί οικονομικά ο Άρης Λεμεσού και έτσι να μην διεκδικήσει την άνοδο στην Α κατηγορία.

Είμαι ένας άνθρωπος όπως και όλοι μας στην οικογένεια του Άρη που σεβόμαστε τον εαυτό μας και δεν επιτρέπουμε σε κανένα ούτε να παίζει με τις ζωές εμάς και των οικογενειών μας.

Εύχομαι η ομάδα μου, ο Άρης Λεμεσού να μην εξαναγκαστεί σε διάλυση του ποδοσφαιρικού τμήματος με αυτή μου την παραίτηση, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που θα ακολουθήσουν.

Επίσης θα ήθελα να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στην προσπάθεια σας για κάθαρση και αναβάθμιση του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση

John Panayi".

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X