ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ματθαίου: «Πρωτάθλημα για τον πρόεδρο»

Μίλησε και για την Ανόρθωση ο ποδοσφαιριστής του Άρη

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο Κύπριος ποδοσφαιριστής του Άρη Νικόλας Ματθαίου, ο οποίος τοποθετήθηκε για το χθεσινό φιλικό κόντρα στην Ανόρθωση, αλλά και για τον θάνατο του προέδρου Τζον Παναγή, πριν από λίγες μέρες.

Αναλυτικά τι δήλωσε στον Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για τον θάνατο του προέδρου: «Η αλήθεια ήταν ένα σοκ για μας. Ήταν ένας Κύριος με τα όλα του, μας βοηθούσε στα πάντα. Ήταν καθημερινά στις προπονήσεις. Ήταν μεγάλο πλήγμα για τον Άρη. Σαν να πέθανε ο δικός μας άνθρωπος. Θέλουμε σαν στόχο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να το αφιερώσουμε σε αυτόν».

Για το χθεσινό φιλικό: «Η Ανόρθωση ήταν πολύ πιο έτοιμη από μας. Σταθήκαμε πολύ καλά όμως. Ήταν ένα δυνατό φιλικό για μας. Σκόραρα και εγώ ένα γκολ».

Για την ομάδα του Άρη: «Έμεινε ο ίδιος κορμός από πέρσι. Έχουμε πάρει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και νομίζω πως η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρσι.

Για την Ανόρθωση: «Πολύ καλή ομάδα η Ανόρθωση. Σκόραρε και ο φίλος μου ο Παναγιώτης Αρτυματάς. Έχει πολύ καλούς νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές και πολύ καλό προπονητικό επιτελείο. Και με τον Πηλέα είμαστε πολύ καλοί φίλοι, τον γνωρίζω από την Θεσσαλονίκη».

Για τον ίδιο: «Πολλά παιδιά δείχνουν καλά στοιχεία στα φιλικά, αλλά στα επίσημα δεν παίζουν. Πρέπει όλοι να δουλεύουν για να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες. Όσο μεγαλώνεις δεν είσαι πλέον νεαρός. Στην Ανόρθωση πήγα δανεικός από τον ΠΑΟΚ, μετά με πήρε ο Απόλλωνας, με έδωσε δανεικό στον Άρη. Ήταν η πρώτη μου φουλ σεζόν. Μόλις με άφησε ελεύθερο ο Απόλλωνας πήγα στον Άρη κατευθείαν και θέλουμε να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία ξανά»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση