ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λυσάνδρου:«Ακούγονται φήμες, να μην ανέβει καμία ομάδα σε συνάρτηση με την Α΄ κατηγορία»

Πέρα για πέρα καταγγελτικός ο πρόεδρος του Άρη... μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95

Έντονος ήταν ο πρόεδρος του Άρη, Λύσανδρος Λυσάνδρου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην Στέλλα Σωκράτους, για το γεγονός ότι παραμένει κλειστή η Β’ κατηγορία:

«Είναι επιεικώς απαράδεχτοι. Είναι μετά λύπης μας που ακούσαμε τα μέτρα που εξάγγειλε ο Υπουργός. Είναι απαράδεχτο να ανοίγουν άλλοι χώροι και στο ποδόσφαιρο που αθλούνται 20 παίκτες μέσα σε ανοικτό χώρο, να μένει κλειστό», είπε αρχικά και συνεχίζοντας και συμπλήρωσε:

«Δεν άκουσα ακόμα σοβαρή αιτιολόγηση γιατί δεν είχαμε επανεκκίνηση στην β’ κατηγορία. Το ερώτημα είναι το εξής. Αυτός ο κίνδυνος δεν υπάρχει στην α’ κατηγορία, στο γυναικείο ποδόσφαιρο, στην καλαθόσφαιρα; Και ερωτώ. Οι ομάδες του γυναικείου ποδόσφαιρου που προπονούνται και που αγωνίζονται; Είναι καλύτερες οι συνθήκες. Είναι ερωτήματα που θέλουμε απαντήσεις»

Εάν υπάρχει εξήγηση σ’ αυτό: «Μπορώ να δώσω δύο εξηγήσεις σε όλο αυτό που περνούμε. Ότι κανένας δεν ασχολήθηκε με την Β΄’ κατηγορία. Κανείς δεν ασχολήθηκε με τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και όλο αυτό τον κόσμο που μένει χωρίς δουλειά. Πιστεύω ότι υπάρχουν διάφορες σκοπιμότητες και ακούγονται πολλές φήμες. Όλα γίνονται για να μην ανέβει καμία ομάδα, σε συνάρτηση με την α’ κατηγορία. Να μην υπάρχει διαβάθμιση. Ελπίζω αυτά να είναι μόνο φήμες και η πολιτεία να μην έχει εμπλοκή σε αυτές τις φήμες».

Για το πρωτάθλημα: «Θέλουμε μία εβδομάδα προετοιμασία, εάν μας επιτρέψουν να ξεκινήσουμε. Το πρωτάθλημα μπορεί να ολοκληρωθεί αρχές Ιουνίου ή τέλη Μαΐου και όλοι ποδοσφαιριστές είναι πρόθυμοι να παίξουν μέχρι τότε»

Εάν πληρώνονται οι παίκτες: «Ναι, πληρώνονται κανονικά οι παίκτες».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση