ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λυσάνδρου: «Το παιχνίδι έπρεπε να είναι τηλεοπτικό και με VAR»

Τι είπε για το ντέρμπι κορυφής με την ΠΑΕΕΚ και την προοπτική της ανόδου

Για το ντέρμπι κορυφής κόντρα στην ΠΑΕΕΚ μίλησε στην Στέλλα Σωκράτους στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος του Άρη, Λύσανδρος Λυσάνδρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, ντέρμπι κορυφής. Η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι μόνη πρώτη με διαφορά τριών βαθμών και θα πατά καλύτερα στο θέμα της ανόδου. Είναι ξεχωριστό παιχνίδι, ο στόχος όμως είναι ο ίδιος, να μπούμε στο γήπεδο να κερδίσουμε».

Για το αν η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει προβάδισμα για τον τίτλο: «Σίγουρα θα έχει. Θα μένουν δύο παιχνίδια, η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει προβάδισμα και αυτό είναι δεδομένο, σίγουρο. Ελπίζουμε να μην υπάρχουν πράγματα που θα στιγματίσουν τον αγώνα, το παιχνίδι να κριθεί στο γήπεδο».

Για το ότι το παιχνίδι δεν είναι τηλεοπτικό: «Αναρωτιέμαι γιατί ο αγώνας δεν είναι τηλεοπτικός. Θα μπορούσε να υπάρχει και VAR. υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα. Θα έπρεπε να είναι τηλεοπτικός και να υπάρχει VAR».

Για την προοπτική του Άρη στην πρώτη κατηγορία: «Ο Άρης είναι ομάδα πρώτης κατηγορίας φέτος. Έγιναν τρομερές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας, εκσυγχρονίστηκε η ομάδα και λειτουργεί επαγγελματικά και καλύτερα από ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Βρήκαμε επενδυτή που βοήθησε οικονομικά την ομάδα τους τελευταίους πέντε μήνες. Εάν ανεβούμε σκοπός είναι να παραμείνει η ομάδα και σίγουρα θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών. Λειτουργούμε ήδη σε επαγγελματικά πρότυπα και θα υπάρξουν αλλαγές στο θέμα εγκαταστάσεων, διατροφής, ψυχολογίας κλπ».

Για τον καταρτισμό του ρόστερ: «Έχουμε ήδη προχωρήσει και θα προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο για να καταρτιστεί επαγγελματικά η ομάδα. Θα υπάρχουν κάποιοι που θα έχουν την ευθύνη της επιλογής των ποδοσφαιριστών».

Για τον προπονητή Λιάσο Λουκά: «Βεβαίως θα συνεχίσει. Είχαν μια πολύ πετυχημένη πορεία, όχι μόνο φέτος αλλά και πέρσι».

Για το μπάτζετ σε περίπτωση που ανέβει η ομάδα: «Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με φέτος, σε λογικά πλαίσια. Θα επενδύσουμε και στον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Οι ξένοι θα είναι ποιοτικοί και θα βοηθήσουν τους Κύπριους με την παρουσία τους».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση