ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λυσάνδρου: «Καμία ομάδα δεν μπορεί να πληρώνει για τα τεστ κορωνοϊού»

Καμία ομάδα στις μικρές κατηγορίες δεν μπορεί να επωμιστεί το κόστος, τόνισε

Για όλα τα θέματα που αφορούν στον Άρη αλλά και το νέο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας γενικότερα μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο Λύσανδρος Λυσάνδρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις δυσκολίες που θα υπάρξουν λόγω των υποχρεωτικών τεστ για κορωνοϊό: «Για τα τεστ κορωνοϊού που είναι υποχρεωτικά, για τις ομάδες των μικρών κατηγοριών είναι ένα δυσβάσταχτο κονδύλι που δεν μπορεί να καταβάλει καμία ομάδα εβδομαδιαία. Οι πλείστες ομάδες έχουν ακαδημίες κι έτσι το κονδύλι εξαπλασιάζεται. Με την πενιχρή επιχορήγηση που παίρνει κάθε ομάδα από την ΚΟΠ και χωρίς τηλεοπτικά δικαιώματα, καμία ομάδα δεν θα μπορέσει να πληρώνει τα χρήματα για τα τεστ».

Για το κόστος: «Ας υποθέσουμε ότι το τεστ είναι 50-60 ευρώ. Είναι 25-26 ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, ο γενικός αρχηγός, ένα σύνολο 30 προσώπων το ελάχιστον από την πρώτη ομάδα. Ακριβώς τα ίδια πρόσωπα υπάρχουν στη δεύτερη ομάδα, αλλά και στις ομάδες των ακαδημιών».

Για τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων: «Εμείς έχουμε δύο παιχνίδια νυχτερινά, είμαστε από τους τυχερούς. Η ώρα 5 μ.μ. που έχει καθοριστεί, αν συνεχιστεί ο ίδιος καιρός δεν μπορεί να παίζεται ποδόσφαιρο. Η U19 της ομάδας μας θα παίξει 4:55 μ.μ. Φανταστείτε τι θα νιώθουν οι ποδοσφαιριστές εκέινη την ημέρα».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη αν θα τελειώσει. Εύχομαι να περιοριστούν τα κρούσματα και να έχουμε το εμβόλιο για να τελειώσει το πρωτάθλημα».

Για τον Άρη: «Είμαστε ακόμη καλύτεροι από πέρσι. Κρατήσαμε τον ίδιο κορμό με εξαίρεση τρεις ποδοσφαιριστές. Προσθέσαμε 6-7 ποδοσφαιριστές εντεκάδας. Υπάρχει βάθος. Στόχος είναι το πρωτάθλημα και μόνο».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση