ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λουκά: Θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο (ηχητικό)

Είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα όπου η έδρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο

Ο νέος τεχνικός του Άρη, Λιάσος Λουκά μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα ομάδα της Λεμεσού.

Τα συναισθήματα και η προοπτική:

Ευχαριστώ την διοίκηση για την τιμή που μου κάνει να αναλάβω αυτή την ιστορική ομάδα, θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο, με Αριανούς δίπλα μας. Θα έχουμε μια καινούργια ομάδα, είναι 2-3 παίκτες που έμειναν και θα πρέπει να χτίσουμε μια ομάδα με ομοιογένεια. Η διοίκηση είναι δίπλα μας για να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα.

Η 2ή κατηγορία:

Είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα όπου η έδρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Είναι ένα νέο πρωτάθλημα με νέο τρόπο διεξαγωγής. Θέλουμε και τον κόσμο κοντά μας και θα κάνω τα πάντα με τους συνεργάτες μου για να πετύχουμε, και για να πετύχουμε θα πρέπει να πετύχει η ομάδα. Στον όμιλο μας οι 6 από τις 8 ομάδες θα διεκδικήσουν άνοδο. Έκαναν δυνατές μεταγραφές οι αντίπαλοι και θα πρέπει να τρέξουμε και εμείς λίγο πιο γρήγορα το προγραμματισμό μας.

Για τον προγραμματισμό:

Από το πρωί μέχρι το βράδι δουλεύουμε πάνω σε αυτό, για να χτίσουμε ένα δυνατό ‘Αρη. Συμφωνήσαμε με κάποιους ποδοσφαιριστές προφορικά. Στις 29 Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία.

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X