ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λιάσος: «Περηφάνια είναι…»

Ευχαριστεί τη διοίκηση και τους παίκτες του

Η απόφαση για οριστική διακοπή της δεύτερης κατηγορίας έφερε αναστάτωση στον Άρη Λεμεσού, καθώς του στερεί την ευκαιρία να μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο.

Ο προπονητής της ομάδας Λιάσος Λουκά, με ανάρτηση που έκανε εκπροσωπώντας όλο το τεχνικό επιτελείο, εξέφρασε την περηφάνια του για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.

Αναλυτικά:

«Περηφάνια είναι το θετικό συναίσθημα που νιώθει κάποιος όταν έχει επιτελέσει ένα αξιόλογο έργο, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα τον σεβασμό από τους αντιπάλους.

Περηφάνια είναι το συναίσθημα που νιώθει κάποιος όταν συνειδητοποιεί την αξία του ως άνθρωπος και πλήττεται όταν κάποιος προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπειά του.

Σαν προπονητικό team του Άρη Λεμεσού θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Άρη Λεμεσού για την ευκαιρία να δουλέψουμε σε ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο, τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη και την εμπιστοσύνη καθολη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Τους λεβέντες ποδοσφαιριστές μας που πραγματικά έδωσαν τα πάντα στους αγωνιστικούς χώρους, πάλεψαν ο ένας για τον άλλον σαν πραγματική οικογένεια.

Θέλουμε να εκφράσουμε πόσο περήφανοι είμαστε για αυτή την ΟΜΆΔΑ».

Με εκτίμηση,

Λιασος Λουκα

Χρίστος Χατζηκωνσταντη

Λούκας Λουκα

Τάκης Τάκη

Κων/νος Σουτζιης

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση