ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λιάσος για Άρη και clasico

Οι δηλώσεις του προπονητή της «ελαφράς ταξιαρχίας»

Για την παρουσία του Άρη στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας, αλλά και το χθεσινοβραδινό clasico μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου ο προπονητής του Άρη, Λιάσος Λουκά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πορεία του Άρη: «Αργήσαμε να ξεκινήσουμε προγραμματισμό όμως καταφέραμε να φτιάξουμε γρήγορα την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές έγιναν γρήγορα ομάδα, υπάρχει οικογενειακό κλίμα και η ομάδα βγάζει υγεία εντός και εκτός γηπέδου, πράγμα που δεν ήταν εύκολο με τις δυσκολίες που υπήρχαν. Βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τις γνώριμες λύσεις που επέλεξαν στις μεταγραφές: «Πήραμε παίκτες ποιοτικούς που ξέρουν το πρωτάθλημα. Με τους Κύπριους που είναι γνώστες της β’ κατηγορίας φτιάξαμε καλό σύνολο. Υπάρχουν παίκτες της πρώτης κατηγορίας. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά θέλουν να παίξουν σε ψηλότερο επίπεδο και το δείχνουν κάθε εβδομάδα».

Για τα μεταγραφικά: «Είμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση. Αν βρούμε τους κατάλληλους θα το πράξουμε, δεν θα κάνουμε μεταγραφή για χάρη της μεταγραφής. Αν παρουσιαστεί κάτι που θα βοηθήσει ουσιαστικά θα το ψάξουμε».

Για τον Κλεόφιλο: «Κάθε χρόνο έχουμε πολλές προτάσεις από διάφορους μάνατζερ. Ο Άρης πουλά, από τη στιγμή που κάποιος θα παίξει στη β’ κατηγορία είμαστε από τα πρώτα ονόματα. Παίζουμε στο Τσίρειο που έχει πολύ καλό αγωνιστικό χώρο και μπορεί να δείξει την ποιότητά του. Ο Κλεόφιλο είναι από αυτές τις περιπτώσεις, έχει την αίσθηση του γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ. Δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες για τον εαυτό του και τους υπόλοιπους».

Για το χθεσινοβραδινό Clasico: «Άρχισε πολύ πριν σφυρίξει ο διαιτητής την έναρξη με όλα αυτά που γίνονται. Καμία ομάδα δεν ήθελε να χάσει. Οι παίκτες τους είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Αλληλοεξουδετερώθηκαν και δεν παρουσίασαν αυτό που δείχνουν συνήθως. Καμία δεν ήθελε να ρισκάρει ιδιαίτερα για να κερδίσει, προσπάθησαν να κλέψουν το παιχνίδι χωρίς πολλά ρίσκα. Όποιον και να επιλέξουν οι προπονητές δεν υστερεί σε ποιότητα».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X