ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λιάσος: «Δεν επιβιώνουμε, αν δεν ανέβουμε»

Ο προπονητής του Άρη μίλησε και για την Α΄Κατηγορία

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο προπονητής του Άρη Λιάσος Λουκά, ο οποίος τοποθετήθηκε για την ομάδα του, αλλά και για το νέο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Για την προετοιμασία του Άρη: «Βλέπουμε πολλούς ποδοσφαιριστές σε διάφορες θέσεις. Στόχος μας είναι το μοντάρισμα της ομάδας και η βελτίωση. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Θέλουμε οι παίκτες νας να βελτιώσουν την κατάστασή τους, έχουμε ποιότητα. Δεν αποδίδουμε τα αναμενόμενα, αλλά είναι φυσιολογικό για την εποχή. Έχουμε και ποσότητα φέτος. Είμαστε ικανοποιημένοι με το ρόστερ που διαθέτουμε και θέλουμε να επανέλθουμε στην πρώτη κατηγορία. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης».

Για τον θάνατο του Τζον Παναγή: «Δεν περνά μέρα που να μην μιλούμε για τον πρόεδρο. Για μας ήταν η ψυχή της ομάδας, αφιέρωνε πολλές ώρες. Άφησε μεγάλο κενό στον προγραμματισμό. Τα παιδιά που βρίσκονται στην διοίκηση προσπαθούν να κάνουν ότι πρέπει».

Για το πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας: «Ένα πρωτάθλημα με ιδιαιτερότητες, με δύσκολες έδρες. Θα πρέπει να βρίσκουμε τρόπους για να αντεπεξέλθουμε και ήδη δουλεύουμε πάνω σε αυτό».

Για την Α΄Κατηγορία: «Θα είναι συναρπαστικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν οι έξι μεγάλες ομάδες, αλλά και η Σαλαμίνα που θα προσπαθήσει να μπει «σφήνα». Ανόρθωση και Ομόνοια είναι φαβορί, είναι υπολογίσιμοι από την αρχή. Αυτό δίνει μια νέα αίσθηση στο πρωτάθλημα. Ξεκινούν τέσσερις ομάδες με στόχο το πρωτάθλημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση