ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρης: Σχηματίστηκε τριμελής επιτροπή

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν στη γενική συνέλευση του σωματείου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η γενική συνέλευση του Άρη Λεμεσού, στην οποία παρευρέθηκαν περίπου 70 μέλη της ελαφράς ταξιαρχίας.

Σχηματίστηκε μια τριμελής επιτροπή η οποία έχει την ευθύνη να ξεκινήσει επαφές για τη δημιουργία του νέου διοικητικού συμβουλίου, το οποίο αναμένεται να στελεχωθεί μέχρι τις 16 Ιουνίου.

Την τριμελής επιτροπή απαρτίζουν ο Σταύρος Δημοσθένους, ο Λύσανδρος Λυσάνδρου και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μάριος Μακρίδης, ο οποίος είναι ο μόνος από το προηγούμενο ΔΣ που έχει εκφράσει την πρόθεση του να παραμείνει στο συμβούλιο.

Σημειώνεται ότι η απόφαση του Σταύρου Δημοσθένους να αποχωρήσει από την ομάδα είναι τελεσίδικη. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα θα προκύψουν θετικές εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας της Λεμεσού.

Η επίσημη ενημέρωση:

Επεται συνεχεια για την εκλογή Συμβουλίου για τον Άρη Λεμεσού αφού η γενική Συνέλευση του Σωματείου αποφάσισε οπως διακοπει και να συνεχιστεί η σημερινή εκλογική συνέλευση την Τετάρτη 19 Ιουνίου και ώρα 17:00 όπου θα εκλεγεί και το νέο συμβούλιο του Σωματείου. Επίσης ομόφωνα αποφασίστηκε όπως ο νυν Πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους παραμείνει στον προεδρικό θώκο του Άρη μέχρι τότε.

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X