ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρης: «Ούτε βαλίτσες με χρήματα, ούτε σβήνουν τα φώτα»

Ανακοίνωση με «καρφιά» από την λεμεσιανή ομάδα

Η διοίκηση του Άρη εξέδωσε ανακοίνωση με "καρφιά" για κάποιες ομάδες στην Κύπρο, παίρνοντας ως παράδειγμα τους οπαδούς της Χάντερσφιλντ στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Σαουθάμπτον εκτός έδρας.

Αναλυτικά:

«Στο ποδόσφαιρο και στις χώρες που παίζεται το άθλημα εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, η υποστήριξη των οπαδών προς τον σύλλογο, έχει τεράστια αξία. Επιπλέον κίνητρο είναι και η αναγνώριση της υποστήριξης των οπαδών από τον ίδιο τον σύλλογο. Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και να μην δείξουμε ένα μεγάλο σεβασμό προς τον αγγλικό σύλλογο της Χάντερσφιλντ που δώρισε σε κάθε οπαδό της που ταξίδεψε στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι στο Σαουθάμπτον την τελευταία αγωνιστική, από μια εκτός έδρας εμφάνιση, έτσι ώστε να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξή τους αυτή όλη τη σεζόν παρά τον υποβιβασμό της…

Εκεί βέβαια είναι Αγγλία. Εκεί παίζουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό, είτε έχουν, είτε δεν έχουν κίνητρο. Εκεί δεν πάνε και έρχονται βαλίτσες με χρήματα, εκεί δεν σβήνουν τα φώτα στα μέσα του αγώνα, εκεί γεμίζουν τα στάδια από την ανώτατη μέχρι την κατώτατη κατηγορία, εκεί αγαπούν το ποδόσφαιρο…».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X