ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρης: Ο απολογισμός των ακαδημιών

Όλες οι λεπτομέρειες εδώ

24sports team

info@24sports.com.cy

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Ακαδημία του Άρη Λεμεσού κάνοντας τον απολογισμό της.

Αναλυτικά:

«Η ποδοσφαιρική περίοδος 2018/19 ολοκληρώθηκε το περασμενό Σάββατο. Για την Ακαδημία μας ήταν μια δύσκολη χρονία, αφού η τωρινή Διοίκηση βρήκε μπροστα της αρκετά προβλήματα, που επι του παρόντος δεν θα αναφερθούν, αφού όλα επιλύθηκαν.

Οι στόχοι που θέσαμε με την ανάληψη της Διοίκησης της Ακαδημίας σχεδόν έχουν εκπληρωθεί, με την βοήθεια κυρίως των γονειών των ποδοσφαιριστών, των προπονητών, της Διοίκησης της Ά Ομάδας, αλλά και φίλων και χορηγών της Ακαδημίας μας, τους οποιούς ευχαριστούμε ΔΗΜΟΣΙΑ. Πλέον σοφότεροι οδεύουμε σε μεγαλύτερους στόχους και διαρκίσεις.

ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

1.Η Ακαδημία μας κατάφερε να μπεί στην δεκάδα των Ανώτατων Πρωταθλημάτων, αφήνοντας εκτός αρκετές παραδοσιακές ομάδες Ά Κατηγορίας. Ηλικιακές μας ομάδες διέπρεψαν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, τερματίζοντας σε ψηλές θέσεις.

2.Στην Β´ γύρο της Ανώτατης Κατηγορίας προωθήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριατές μας σε ομάδες μεγαλύτερων ηλικιών μας, αφού πιστεύουμε ακράδαντα οτι οι εμπειρίες που αποκόμησαν θα είναι ευεργετικές. Οι εμπειρίες αυτές θα τους βοηθήσουν στις μετέπειτα καριέρες τους. Τα αποτελέσματα κατά των Β´γύρο ΔΕΝ μας απασχολούσαν καθόλου.

3.Απο την Ακαδημία μας
προωθήθηκαν κατά την φετινή περίοδο, 6 ποδοσφαιριστες στην Ά Ομάδα του ΑΡΗ Λεμεσού.

4.Η ομάδα Νέων μας κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στο Πρωτάθλημα Νέων Ά Κατηγορίας.

5.Πέντε ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών μας πέρασαν απο δοκιμαστικά σε φημισμένες ομάδες του εξωτερικού με θετικά αποτελέσματα. Επίσης ποδοσφαιριστές μας κλήθηκαν στις Εθνικές μας Ομάδες.

6.Η Ακαδημία μας λόγο άριστων προσωπικών σχέσεων που διατηρεί με Ακαδημίες του Εξωτερικού, κατάφερε να εξασφαλίσει την ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή της ομάδας μας Κ14, στο διεθνές τουρνούα
European Baisieux Trophy – Roger Heneman, που θα πραγματοποιηθεί στην Γαλλία, στην οποία θα λάβουν μέρος φημιζμένες ομάδας όπως, Dynamo Μόσχας, LE Havre Γαλλίας, Alkmaar Ολλανδίας, Calliari Ιταλίας Mouskron Βελγίου, Lille Γαλλίας κ.α

ΦΕΤΙΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ:

1.Πλήρες αναβάθμηση του ιδιόκτητου γηπέδου μας ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ και των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

2.Συνεργασίες με άλλα γήπεδα. (Ήδη συμφωνήθηκε η συνεργασία με τα γήπεδα ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ)

3.Πρωταγωνιστικοί στόχοι των ηλικιακών μας όμαδων.

4.Συνεργασίες με Ακαδημίες/Ομάδες του Εξωτερικού, σε θέματα δοκιμαστικών, αλλά και διαχείρισης Ακαδημιών.

5.Κλήση περισσοτέρων ποδοσφαιριστών μας στις Εθνικής μας Ομάδες.

6.Προώθηση περισσοτέρων ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας στην Ά Ομάδα του ΑΡΗ Λεμεσού.

7.Δημιουργία ομάδων Grassroots όλων των ηλικιών.

8.Αναβάθμιση των προπονοτικών μας ομάδων με εξιδικευμένους συνεργάτες.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι απο τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν είναι εφικτό.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι!

Γραφείο Τύπου:
Ακαδημία ΑΡΗ Λεμεσού».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X