ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρης: Η υπόσχεση του Παναγή

Η πρώτη του δήλωση ως νέου προέδρου

Ο πρόεδρος του σωματείου Άρη Λεμεσού Τζον Παναγή, εξέδωσε γραπτή δήλωση μέσω της οποίας ευχαριστεί όσους τον επέλεξαν να ηγηθεί και υπόσχεται να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα να επανέλθει στα ψηλά.

Αναλυτικά:

«Αγαπητά Μέλη του Σωματείου ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ,

Αγαπητοί φίλοι,

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω άπαντες που παρευρέθηκαν σήμερα στην Γενική Συνέλευση του σωματείου μας . Η προσέλευση των μελών μας και των απλών οπαδών της ομάδας μας, ήταν συγκινητική και απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι ο ΑΡΗΣ ,έχει όλα τα φόντα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο .

Η εβδομάδα ήταν δύσκολη και οι οποίες αντεγκλήσεις και αντιπαραθέσεις είναι πλέον στο παρελθόν. Ο ΑΡΗΣ βγήκε ενωμένος και ακόμα πιο δυνατός!

Επί της ευκαιρίας της ανάδειξης μου σε πρόεδρο του ιστορικού μας σωματείου , θέλω να ξέρετε ότι αναγνωρίζω το βάρος της ευθύνης και είμαι πανέτοιμος να οδηγήσω τον ΑΡΗΣ ΜΑΣ , στα σαλόνια, εκεί που πραγματικά ανήκει . Σας διαβεβαιώ ότι, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα δώσουμε και την ψυχή μας για τον ΑΡΗΣ ΜΑΣ .

Ευχαριστώ όλους τους υποψηφίους που διεκδίκησαν σήμερα θέση στο Δ.Σ της ομάδας μας . Ακόμα και αυτοί που δεν βρίσκονται στο Δ.Σ , σας διαβεβαιώ ότι όσοι το επιθυμούν θα είναι δίπλα μας σε πόστα που θα ανακοινωθούν σύντομα, και θα εργαστούμε όλοι μαζί για την εκπλήρωση των στόχων μας .

Ευχαριστώ ιδιαίτερα, τους οργανωμένους οπαδούς μας ,τους αγαπητούς ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ, για την στήριξη τους . Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να είναι δίπλα στην ομάδα μας και θα την υποστηρίζουν σε κάθε αγώνα της .

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που τα 90 χρόνια ζωής του σωματείου μας με βρίσκουν στην θέση του προέδρου . Είμαι άνθρωπος που γεννήθηκα στον ΑΡΗ και από παιδάκι τον έτρεχα παντού . Να είστε σίγουροι ότι τον ΑΡΗ ΜΑΣ θα τον προσέξω σαν τα μάτια μου !

Θέλω να καλέσω κάθε Αρειανό, να σταθεί δίπλα μας . Ένας από τους προσωπικούς μου στόχους είναι και η επιστροφή του κόσμου μας στο γήπεδο . ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ !

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ !».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση