ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρης: Γενική Συνέλευση και μετά εταιρεία

Άλλαξε το σκηνικό στη Λεμεσιανή ομάδα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Όλα δείχνουν αλλαγή στο σκηνικό στον Άρη. Εκεί που το προηγούμενο διάστημα υπήρχε διοικητικό κενό λόγω της αποχώρησης του πρόεδρου Σταύρου Δημοσθένους και η Γενική Συνέλευση ματαιώθηκε δις, τώρα έχουν εξευρεθεί άτομα που θέλουν να εμπλακούν στα διοικητικά, όντες μάλιστα περισσότεροι από τις διαθέσιμες στο ΔΣ θέσεις.

Έτσι αν δεν αλλάξει κάτι την ερχόμενη Τετάρτη 19 Ιουνίου στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο οίκημα του σωματείου και αρχίζει στις 5μμ, θα διενεργηθούν εκλογές.

Ο έφορος ποδοσφαίρου της ομάδας Μάριος Μακρίδης που επαναδιεκδικεί θέση στο ΔΣ δήλωσε την Κυριακή στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Πίσω από τη βιτρίνα» ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να περάσει σε μια νέα εποχή το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας της Λεμεσού και να αναληφθεί η διαχείρισή του από εταιρεία που θα συσταθεί.

Οι διεργασίες και οι ζυμώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, θα γίνουν επαφές και με τα άτομα του Διοικητικού Συμβουλίου που θα προκύψει από τη Γενική Συνέλευση και σε περίπτωση που κυλήσουν όλα ομαλά θα συσταθεί ποδοσφαιρική εταιρεία,

Επιβεβαίωσε ο κος Μακρίδης ότι ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Τσαγγαρίδης ενδιαφέρεται να ηγηθεί της νέας προσπάθειας και να εμπλακεί στα διοικητικά της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Ο κ. Τσαγγαρίδης διετέλεσε μέλος του Δ.Σ της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X